Ana sayfa Dizi Fragmanları Exxen’den yeni dizi geliyor, Hasan Can Kaya herkesi şaşırtacak!

Exxen’den yeni dizi geliyor, Hasan Can Kaya herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

1 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluşan Exxen platformunda yepyeni yapımlar birbiri ardına yayına girmeye devam ediyor. Bu yapımlardan birisi de Hasan Can Kaya’nın başrolünde olduğu yeni dizi… Acun Ilıcalı ile yaptığı anlaşma sonrası youtube’dan videolarını kaldıran ve Exxen’e taşıyan Hasan Can Kaya, ayrıca yeni dizi için de kolları sıvamıştı.

Aralarında 1 Erkek 1 Kadın’ın da bulunduğu pek çok fenomen kült komedi işinde senaristlik yaptıktan sonra ilk kişisel projesi ‘’Konuşanlar’’ adlı orijinal talk show konsepti ile tüm platformlarda izlenme rekoru kıran senarist/komedyen Hasan Can Kaya’nın yeni dizisi “Bir Yeraltı Sit-Com’u’’ nun tanıtımı yayınlandı!

Dizinin yapımcılığını Hap Yapım, yönetmenliğini ise Sultan San ve Nezih Helvacıoğlu yapıyor. Başrollerini; Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör’ün paylaştığı ‘’Bir Yeraltı Sit-com’u’’, İstanbul’un Güngören semtinde yaşayan dar gelirli YAYA ailesinin komik hikayesini anlatıyor.

“Bir Yeraltı Sit-com’u” ilk bölümüyle bu Cuma EXXEN’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk fragmanını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Exxen (@exxen)’in paylaştığı bir gönderi