Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Çevik’ten hayranlarını üzen iptaller!

Tolga Çevik’ten hayranlarını üzen iptaller!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü komedyen Tolga Çevik, pandemi nedeniyle gösterilerini peş peşe iptal etmek durumunda kaldı. Yeni yasakların açıklanmasının ardından Tolga Çevik, bugün gelişmeyi instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Bir süredir turnelerle izleyicilerin karşısına çıkmaya çaba harcayan ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle birkaç gösteri yapsa da, planlanmış bazı gösterilerini de iptal etmek durumunda kaldı.

Çevik yaptığı duyuruda şu detaylara yer verdi: “Yeni Covid-19 tedbirleri nedeniyle 3-4 Aralık Yeni Mahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi / 21 Aralık Zorlu PSM Turkcell Sahnesi gösterilerimiz daha sonra açıklayacağımız başka bir tarihe ertelenmiştir. Anlayışınızı rica eder, herkese sıhhatli günler dilerim.”

Tolga Çevik'ten hayranlarını üzen iptaller! 8

1 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de Tolgshow programının da yer alacağı açıklandı. Acun Ilıcalı, duyuruyu yaptı ve izleyiciler de sahnelerde göremediklerin Tolga Çevik’in beğeni toplayan programını artık Exxen’de bulabilecek.

Tolga Çevik'ten hayranlarını üzen iptaller! 9