Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Ali ile Yalçın Hafızoğlu’nun hangi yönleri benziyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Ali ile Yalçın Hafızoğlu’nun hangi yönleri benziyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Ali karakterine hayat veren Yalçın Hafızoğlu, sergilediği performans ile büyük bir çıkış yakaladı. Genç oyuncu, atv ekranında adeta kariyeri adına büyük kazanımlar elde ediyor. EDHO’nun politik duruşu ile dikkat çeken karakteri Hızır Ali, neden böyle politik olmak durumunda? İşte bu detayı Yalçın Hafızoğlu anlattı.

Dizi TV programına konuşan genç oyuncu, “Ailevi bir sebep var burada. Çünkü ailesini sonradan bulmuş bir adam. Bunu hala içinde tutan ve bunu yaşayan bir adam. O yüzden de ailesi dağılsın istemiyor. O yüzden de herkesi tek potada eritme peşinde” diye konuştu.

Ilımlı bir kişiliği bulunan Hızır Ali’den bir patlama bekleyen izleyicilerle Yalçın Hafızoğlu’nun da aynı fikirde olduğu ortaya çıktı. Bu aileden böyle bir şey beklenmesinin de normal olduğunu ifade eden oyuncu, “İzleyici olarak beklerim. Çünkü bu aileden beklersin. Hızır’ı da bir anda patlayabilir. İlyas da bir anda patlayabilir. Sonra çok pişman üzüntüye dönüşebilir. Keza Alparslan da öyle. Ailenin yapısında da böyle bir şey var” diye konuştu.

Hızır Ali karakteri ile kendi kişiliği arasında şekilsel farklılıklar olduğunun altını çizen oyuncu, hoşlandığı şeylerin ve reaksiyonlarının farklı olduğunu ifade etti. Genç oyuncu, “Beslendiğimiz yer aynı. Bir durumu ele alışımız aynı. O da duygusal, ben de duygusal sayılabilirim. O da bir şeyi düşündüğü zaman arkasında duruyor. Bazen bu patavatsızca oluyor, bazen komik oluyor. Ben de durabilirim. Bence bu doğru, bu yanlış diyebilirim. Bu tür benzerliklerimiz var” açıklamasında bulundu.

Hızır Ali’nin profesyonel bir işi olduğunun altını çizen oyuncu, sokakta da ondan etkilenip mafya gibi dolaşmadığının altını çizdi. Sette de farklı birisi gibi görünmediğini, işini yaptığını ve sonrasında kendi benliğine döndüğünü ifade etti.