Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş ile Beril Pozam, ne kadar güzel bir dizi çifti oldu!

Tolga Sarıtaş ile Beril Pozam, ne kadar güzel bir dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba dizisinin başlamasına en çok sevinenler Tolga Sarıtaş hayranları oldu. Ünlü oyuncuyu geçen sezon Arıza isimli dizide izleyen sevenleri, bu sezon çok daha güçlü bir kadro ve çok daha etkili bir hikayede ünlü oyuncuyu yeniden Show TV ekranında görmenin sevincini yaşıyor.

Geçen sezon Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ile dizi çifti olmuştu. Bu ikiliyi çok beğenen Arıza dizisi hayranları, sosyal medyada da güçlü bir destek sunmuştu. Sosyal medya desteğini yeni dizide de sergileyen Tolga Sarıtaş hayranları, Beril Pozam ile çok iyi bir ikili olduklarını düşünüyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Baba dizisinin öne çıkan çiftine övgülerde bulunuldu. Beril Pozam’ın çok iyi bir seçim olduğunu dile getiren Tolga Sarıtaş’ın hayranları, ikiliyi birbirine yakıştırdı ve uyumlu olduklarını belirten binlerce yorumda bulundu.

Tolga Sarıtaş ile Beril Pozam, ne kadar güzel bir dizi çifti oldu! 7

Kadir ve Selvi karakterlerinin uyumuna dikkat çeken izleyiciler, “Enerjileri harika olmuş. Bu ikiliye bayıldık” diye yorumlarda bulunuyor. İki genç oyuncunun ikinci bölümdeki sahnelerinden kısa videolar da twitter ortamını kapladı.

Kadir karakterinin Atilla İlhan şiiri okuduğu anlar da çok ilgi çeken sahnelerden birisiydi. Birçok izleyici, “Bu sahneye kalbimi bıraktım” diye yorum yaptı.

Kadir ve Selvi karakterleri daha ikinci bölümden izleyicilerin kalbini kazanmayı başardı. Yeni dizi çifti için de sosyal medyada etiketler açıldı, birbirlerine şiir okumalarının ne kadar hoş bir sahne olduğuna yönelik çok sayıda yorum yapıldı.

Baba dizisinin ikinci bölümüyle birlikte Kadir ve Selvi karakterleri hikayenin aşk tarafını temsil ediyor ve dizi hayranları onları çok sevdi.