Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşkta kaybeden Bestemsu Özdemir’in kıyafetleri dillerden düşmüyor!

Aşkta kaybeden Bestemsu Özdemir’in kıyafetleri dillerden düşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, düzgün fiziği ve güzelliği ile herkesi büyülerken, yetenekleriyle de projelere fark katıyor.

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2012 yılından bu yana da birçok başarılı işe imzasını attı. Kara Para Aşk dizisindeki Nilüfer karakteri ile kariyerinin en güçlü çıkışını yapan oyuncu, geçen sezon Akrep dizisinde yer almıştı.

Bu sezona İkimizin Sırrı dizisindeki Ece karakteri ile başlayan oyuncu, kısa süren projenin ardından gelen yeni teklifleri değerlendirme aşamasında bulunuyor. Sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden olan Bestemsu Özdemir, özellikle farklı kıyafet tercihleri ile dikkatleri çekiyor.

Aşkta kaybeden Bestemsu Özdemir'in kıyafetleri dillerden düşmüyor! 8

Saçlarını yenileyen ve görünüşü ile de hayranlarını bir kez daha mest eden Bestemsu Özdemir, “Seviyorum giyinmeyi, farklı giyinmeyi seviyorum. Herkes ile aynı şeyleri giymeyi sevmiyorum” diye konuştu.

Sosyal medyadaki yorumlara hiç aldırış etmeyen oyuncu, bu mecranın çok kirlendiğini düşünüyor. Oyuncu, “Acımasız yorumlar yapanlar da var. Benim çocuğum yok, o konularda hassaslaşabilirim ama bana yapılan yorumlarla ilgilenmiyorum” dedi.

Aşkta kaybeden Bestemsu Özdemir'in kıyafetleri dillerden düşmüyor! 9

Bazı oyuncuları rahatsız eden türde kendisini rahatsız eden saplantılı bir hayranının olmadığını ifade eden oyuncu, olan arkadaşlarının durumuna da çok üzüldüğünü dile getirdi.

“Ben bir şekilde mutlu olamıyorum” diyerek ilişkilerinde aradığını bulamadığını anlatan oyuncu, son yıllarda buna çok üzüldüğünü ifade etti. Son dönemde bu mutluluğu bulamadığını itiraf eden oyuncu, bundan sonrası için umutlu konuştu.

Kriterleri sorulunca da oyuncu, “Adam olsun, insan olsun yeter” diye konuştu.