Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolga Sarıtaş yine aksiyona dalıyor! Baba dizisinde Kadir’in yeni hayatı!

Tolga Sarıtaş yine aksiyona dalıyor! Baba dizisinde Kadir’in yeni hayatı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Baba dizisinde ilk iki bölümde çok iyi sonuçlar alındı. İzleyiciler diziyi sevmekle kalmadı, kısa sürede kemik bir izleyici kitlesi bile oluştu… Tolga Sarıtaş’ın hayranları sosyal medyada da diziyi öne çıkartmaya devam ederken, usta oyuncu Haluk Bilginer’in performansı ise hayranlarını mest ediyor.

Baba dizisinin üçüncü bölümünde Tolga Sarıtaş’ın alışık olduğumuz aksiyon hallerinden örnekler göreceksiniz. Kadir karakterinin İlhan ile olan mücadelesi hikayenin de ana noktalarından birisini oluşturacak.

Baba bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek. Emin ve Kadir’in çıktıkları yolculukta geçmişin defterleri tekrar açılır. Saruhanlı ailesi yeni hayatlarına alışmaya çalışırken, Fazilet köşkteki düzenini kurmaya başlar. İlhan, Saruhanlı ailesinin fertlerini yakından tanımak için harekete geçer.

Kadir, İstanbul’daki hayatına ilk adımını atar ve kendini bir krizin içinde bulur. Emin, İstanbul’un hem iyi hem kötü tarafıyla tanışır. İlhan’ın babasına yaptığı saygısızlığı öğrenen Kadir’in gözü hiçbir şeyi görmez olur.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, hikâyesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın, senaryosunu Ekin Atalar’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstlendi.

Baba’nın oyuncu kadrosunda; Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Damlasu İkizoğlu, Beril Pozam, Cem Uslu gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

“Baba” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!