Ana sayfa Dizi Analiz Son Nefesime Kadar dizisi ikinci bölümde hikayeyi güzelleştiren detaylar

Son Nefesime Kadar dizisi ikinci bölümde hikayeyi güzelleştiren detaylar

tarafından ker_def

Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinin 2. bölümünde neler olacağını herkes merakla bekliyor. BBC yapımı olan Happy Valley’den uyarlanan yeni dizide Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban başrolde buluştu. Polisiye olarak tarif edilen hikaye çok etkileyici olmasının yanı sıra ilk bölümde ortaya iyi bir oyunculuk performansı da konuldu. Dizinin ilk bölüm reytingleri ortalama oranlarda geldi ve ikinci bölümün sonuçları da merak ediliyor. Peki 2 Mart Çarşamba günü saat 20.00’da yayınlanacak yeni bölümde neler izleyeceksiniz?

İşte Son Nefesime Kadar dizisinin ikinci bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Mihri, Ejder’in yine bir suça karıştığından emindir. Metruk evde bulduğu delillerin peşine düşer. Öte yandan Suzan, Cihangir’in tembihleri yüzünden Hazan’ın kaçırıldığını kimseye söyleyememenin derin üzüntüsünü yaşamaktadır.

Son Nefesime Kadar dizisi ikinci bölümde hikayeyi güzelleştiren detaylar 7

Hayri karıştığı kaçırma olayının kendisine anlatıldığı kadar sorunsuz ve olaysız sonuçlanmayacağını anladığında vicdanının sesine kulak vermeye karar verir. Emre ve Saliha evde bir yemek daveti verirler.

Yemeğe Mihri, Umut ve Emel de katılır. Lakin herkes yıllardır eteğinde biriktirdiği taşları ortaya dökünce kapanmamış defterler yeniden açılacak ve hesaplaşmalar kaçınılmaz olacaktır…