Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın Baba dizisindeki aşkı eski rol arkadaşı oldu!

Tolga Sarıtaş’ın Baba dizisindeki aşkı eski rol arkadaşı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, Baba dizisiyle Show TV ekranında yer almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, Kadir karakteriyle hikayenin kilit noktasında bulunuyor ve şimdiye kadar da sergilediği performans ile hayranlarından güzel yorumlar alıyor. Dizide yaşanan sarsıcı gelişmeler sürerken Kadir karakterinin hayatına yeni birisi girdi. Bu isim Elif karakteri oldu ve karakteri canlandıran isim ise Dilara Aksüyek.

Peki Dilara Aksüyek ile Tolga Sarıtaş ikilisini daha önce hangi diziden hatırlıyorsunuz? Elbette ki birçok izleyici bu ikiliyi Arıza isimli yapımdan hatırlıyor. Geçen sezon yine Show TV ekranında yayınlanan dizide iki genç oyuncu da aynı sette yer almıştı. Arıza dizinin hikayesinde Füsun karakterini canlandıran Dilara Aksüyek ile Ali Rıza’yı canlandıran Tolga Sarıtaş’ın yolları ikinci kez Baba dizisiyle kesişti.

Tolga Sarıtaş'ın Baba dizisindeki aşkı eski rol arkadaşı oldu! 9

Füsun karakteri Ali Rıza’ya aşıktı ama onların birlikteliği gerçekleşmedi, çünkü Halide’ye tutkuyla bağlı bir Ali Rıza vardı… Baba dizisinde ise Kadir karakterinin karşısına çıkan Elif, hikayenin önemli karakterlerinden birisi haline geldi.

Diziye önceki bölümde katılan Elif karakteriyle Dilara Aksüyek, hem yeteneklerini hem de güzelliğini sergilemeye başladı.. Oyuncu yaptığı açıklamada sette her şeyin yolunda olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Çok güzel bir karakter sizi bekliyor olacak. Gerçekten çok güzel, ben çok sevdim karakteri. İnşallah izleyici de sever, çok güzel olacak bence. Benim adıma değişik bir şey. Zaten öyle roller tercih etmeye çalışıyorum: Tolga (Sarıtaş) ile daha önce çalışmıştık, kısa bir dönem. Yine beraber çalışıyoruz. Her şey yolunda.”

Kadir, karakterinin Elif ile tanışması ve onunla yakınlaşma adımları Baba dizisine hareket katacak. Arıza dizisinde gerçekleşmeyen aşkın Baba dizisinde gerçekleşme ihtimali çok yüksek gözüküyor.

Tolga Sarıtaş'ın Baba dizisindeki aşkı eski rol arkadaşı oldu! 10

Tolga Sarıtaş ile Dilara Aksüyek’in yolları da bir kez daha bir dizide hem de aşık rolüyle kesişmiş oluyor.

Baba dizisinin yedinci bölümünde; fabrikayı satmak istediği Fevzi Paktaş’ın kalp krizi geçirdiğini öğrenen Kadir, yerine bakan kızı Elif Paktaş’la tanıştı. Farklı karakteri ve güzelliğiyle dikkat çeken Elif’in Kadir’le hikayesinin nasıl ilerleyeceği merak uyandırdı. Elif Paktaş’la anlaşan Kadir, fabrikaya ortak olmak istedi. Elif, kontrolün kendilerinde olmasını isteyince, karşı tarafın deneyimlerine güvenmekten başka çaresi olmayan Kadir teklifi kabul etti.

Tolga Sarıtaş'ın Baba dizisindeki aşkı eski rol arkadaşı oldu! 11

Bakalım, Elif ile Kadir karakterlerinin hikayedeki gidişatı nasıl gerçekleşecek? İzleyip, sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.