Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli ile Bige Önal aşkında gerçekler ortaya çıktı!

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal aşkında gerçekler ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde çok başarılı işlere imzasını atan Aras Bulut İynemli,Disney Plus için çekeceği yeni projenin hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı için hazırlanan projede Atatürk rolünü canlandıracak olan ünlü oyuncu, bu projeye çok önem veriyor.

Rol için sıkı bir hazırlık içine giren Aras Bulut İynemli, magazin gündeminde ise herhangi bir yerde görüntülenemediği için yer almıyor. Ancak oyuncunun sevgilisi Bige Önal, zaman zaman kameralar tarafından görüntüleniyor.

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Selin karakteri ile çok dikkat çekmişti. Özellikle gözlerinin güzelliği ile sosyal medyada her seferinde gündem olan oyuncu, Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde de Hayrunnisa karakterini canlandırdı. Hakan Muhafız, Bir Başkadır ve ardından da Yeşilçam isimli dijital projelerde görmekte olduğumuz oyuncuyu hayranları televizyon projelerinde de görmek istiyor.

Aras Bulut İynemli ile Bige Önal aşkında gerçekler ortaya çıktı! 7

Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisindeki Gazel karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, ayrıca magazin gündeminde Aras Bulut İynemli ile ayrılık haberleriyle de zaman zaman gündeme geliyor. Ancak ikilinin ayrıldığı yönündeki iddialar doğru değil. Bige Önal, son röportajında da soru üzerine ilişkilerinin gayet iyi gittiğini söyledi.

Aras Bulut İynemli ile farklı işlerinin olduğunu ve bir arada görüntülenememelerini de buna bağlayan Bige Önal, “Onu değil, sürekli beni görüyorsunuz. Genelde ayrı ayrı işlerimiz. İlişki gayet iyi, her şey yolunda” diye konuştu.

Bu sözler ile birlikte çiftin aşklarına devam ettiğini ve magazin gündemine zaman zaman yansıyan ayrılık haberlerinin de gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmış oldu.