Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın ekrana döneceği tarih nihayet belli oldu!

Tolga Sarıtaş’ın ekrana döneceği tarih nihayet belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık iki yıldır ekranalardan uzak olan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş nihayet ekranlara dönüyor. En son 2020 yılında Arıza dizisiyle ekrana gelen Sarıtaş’ın yeni dizisi Baba’nın ilk bölümünün yayınlanacağı tarih açıklandı.

30 yaşındaki oyuncu en büyük çıkışını Güneşin Kızları dizisiyle yaptı. Sarıtaş, Burcu Özberk ve Hande Erçel’in de aralarında bulunduğu birçok genç oyuncunun yıldızının parlamasını sağlayan dizide canlandırdığı Ali Mertoğlu karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Tolga Sarıtaş, Güneşin Kızları’nın ardından Söz ve Ferhat ile Şirin dizileriyle ekrana geldi. En son başrolünde yer aldığı Arıza dizisinde canlandırdığı taksi şoförü Ali Rıza ile bir kez daha hayranlarının kalbini kazandı.

Tolga Sarıtaş’ın ekrana döneceği tarih nihayet belli oldu! 7

Yakışıklı oyuncu Arıza’dan sonra herhangi bir dizi projesinde yer almadı. Onun yerine Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun filminde rol almayı tercih etti. Sarıtaş bu filmde başrolü Engin Akyürek’le paylaştı.

Tolga Sarıtaş nihayet yeniden ekranlara dönüyor. Çekimlerine çok önceden başlanan ve hatta ilk tanıtımı yayınlanan Baba dizisinin ekrana geleceği tarih nihayet açıklandı. Tolga Sarıtaş’ın başrolü usta oyuncu Haluk Bilginer’le paylaştığı Baba dizisi ilk bölümüyle 15 Şubat Salı akşamı Show TV ekranında olacak.

Ay Yapım tarafından çekilen dizide Haluk Bilginer kendi bildiğinin tek doğru olduğuna inanan, despot bir babayı, Tolga Sarıtaş ise bu sözde otoriter düzeni değiştirmeye çalışan oğlunu canlandırıyor. Dizide ayrıca Beril Pozam, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk, Begüm Akkaya, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Tolga Sala, Ahmet Şenkaya yer alıyor.