Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan eşi Ali Atay’a ilan-ı aşk; Sana çok aşığım!..

Hazal Kaya’dan eşi Ali Atay’a ilan-ı aşk; Sana çok aşığım!..

tarafından sevda
Ali Atay - Hazal Kaya

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz aylarda Benden Ne Olur  filmiyle beyaz perdeye dönen oyuncu Hazal Kaya performansıyla beğeni topladı. Oyuncuyu özleyen hayranları sinema salonlarını doldurdu. Oyuncu Ali Atay ise en son Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde, ‘Savcı Selim Kara’ rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Hazal Kaya ve Ali Atay 6 yıllık birlikteliğin ardından 2019 yılında nikah masasına oturdu. 7 şubat tarihinde evlenen ünlü oyuncu çiftten Hazal Kaya evlilik yıl dönümlerini sosyal medyada da kutladı.

Hazal Kaya instagram hesabından paylaştığı düğün fotoğrafının altına; ”Şu fotoğrafın üstünden nasıl üç yıl geçer aklım almıyor. Senle geçen her yıl birbirinden güzel! Nice yıllarımız olsun beraber, Sana çok aşığım ‘ notunu düştü.

Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay'a ilan-ı aşk; Sana çok aşığım!.. 2

Çiftin Fikret Ali adını verdikleri bir erkek çocukları var.  Oğlu Fikret Ali’nin babası Ali Atay’a olan benzerliği çok konuşulan Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, “Doğum öncesi bebeğim bana benzesin diye ilk tekmelerinde kendi fotoğrafımı alıp baktığımı hatırlıyorum.

Buna rağmen Fikret Ali babasının aynısı. Babası gibi yakışıklı olduğu için mutluyum.” ifadelerini kullanmış ve eşine olan hayranlığını bir kez daha dile getirmişti.

İkinci kez anne olmayı çok istediğini de dile getiren ve kız bebek arzulayan Kaya, “Kızım bana benzeyecek. Yakın zamanda olur mu bilmiyorum ama çok istiyorum ikinci bebeği” açıklamasını yapmıştı.