Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya beslenme düzeni ile ilgili radikal bir karar aldı! Hangi besin oyuncunun rüyalarına giriyor?

Serenay Sarıkaya beslenme düzeni ile ilgili radikal bir karar aldı! Hangi besin oyuncunun rüyalarına giriyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Alice Müzikali ile yeniden sahnelere dönen ünlü oyuncu  Serenay Sarıkaya, Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu.

Sahneye iki yıl ara veren ve ‘Alice Müzikali’ni çok özlediğini söyleyen Serenay Sarıkaya, ‘Alice’in hikayesinin de kendisine iyi geldiğini ifade ederek, “Sahneye çıktığımda tıpkı ‘Alice’ gibi kendimi başka bir dünyada buluyor olmak bana iyi geliyor” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu ‘Alice Müzikali’ne hazırlık döneminde önemli bir karar aldığını da itiraf etti;  Çok sevdiği peynirle birlikte tüm süt ürünlerini bırakma kararı alan Sarıkaya, “Peynir rüyalarıma giriyor. Yemeyi çok seviyordum. Bir kalıp peyniri ısırdığımı görüyorum rüyamda. Ama bana iyi gelmediğini anladığım için bıraktım.” dedi.

Serenay Sarıkaya beslenme düzeni ile ilgili radikal bir karar aldı! Hangi besin oyuncunun rüyalarına giriyor? 7

Kadrosunda; Serenay Sarıkaya ile birlikte, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Alice Müzikali, uzun bir aranın ardından ilk kez perde açtığı 7 Şubat’ta yeniden seyirciyle buluştu.

Oyun Şubat ayında, 8- 12 ve 13 Şubat tarihlerinde Zorlu PSM’de izleyicisi ile buluşuyor. Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip ‘Alice Harikalar Diyarında’, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden sahnedeki yerini aldı.