Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’dan bir kötü haber daha geldi!

Tolgahan Sayışman’dan bir kötü haber daha geldi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, bu sezon Show TV ekranında 4 bölüm süren Şeref Sözü isimli dizi ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Oyuncu sonrasında ise artık televizyon dizilerinde uzunca bir süre rol almayacağını söyleyerek hayranlarını üzmüştü. Sayışman hem tekstil hem de inşaat işine girdi ve bu konuda da ilerliyor.

Oyuncunun geçtiğimiz aylarda İzmir dönüşü bir trafik kazası atlatması da hayranlarını bir hayli üzmüştü.Sonrasında ise Sayışman’ın yeni kurduğu yapım firması aracılığı ile dizi yapma hazırlığı içinde olduğu bilgisi de duyurulmuştu. Tüm bu gelişmelerden sonra Sayışman’ın şimdi de koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Trafik kazasının ardından bu sefer de koronavirüs ile bir kötü haber daha gelen Sayışman’ın hastalığı sıkıntılı geçirdiği de ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan oyuncu, herkesi çok dikkatli olmaya davet etti.

Hastalığı hakkında bilgilendirici bir açıklama yapmayı ihmal etmeyen oyuncu, sevenlerine şu bilgileri verdi:

“Az önce Kovid-19 olduğumu öğrendim. Bir süredir evde tedavi görüyordum. Yapılan testler negatifti. Ancak bugün son olarak yaptırdığım test pozitif çıktı. Yeni mutasyonlu virüs testlerde ilk etapta pozitif gözükmeyebiliyormuş. Tedavime hastanede devam etme kararı aldık. Herkesi çok daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Herkese sağlık günler temenni ediyorum.”