Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde yeni adım reytingi kesin yükseltir!

Hekimoğlu dizisinde yeni adım reytingi kesin yükseltir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinin şimdiye kadar 41 bölümü yayınlandı. Timuçin Esen’in muhteşem Ateş Hekimoğlu performansını izleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Ancak reytingler de düşük seyrediyor ve dizi hak ettiği ilgiyi bir türlü bulamadı.

Bu hafta dizinin hayranlarını çok mutlu edecek, ilgiyi artıracak ve muhtemelen de daha iyi reytinglerin gelmesini sağlayacak bir adım atılıyor… Ateş Hekimoğlu, bir uçak dolusu hasta insan ile mücadele ederken, ekibi ise hastanede çok zorlu bir vakayı çözmeye çalışıyor.

İki farkı hikaye kurgusu ile gelen ve heyecanın da çok artacağı yeni bölümde İpek’in de hastalanması karşısında Ateş’in ne yapacağı, bu sorunu nasıl çözeceği merakla bekleniyor… Dizinin 23 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Ateş ve İpek uçakta, ekip ise hastanede mücadele veriyor!

İşte bu iki farklı noktadaki iki farklı hikaye kurgusu iç içe sunulacak. Dizi hayranları senaristlerin bu yeni adımını ilgiyle takip edecektir. İşte 42. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar:

Ateş ve İpek’in olduğu uçakta yolcular nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı enfekte olurlar. Tek tek rahatsızlanan yolcuların en büyük şansı Ateş Hekimoğlu’dur! Ateş ve İpek olayı çözmeye çalışırken korkulan olur ve İpek’te hasta olur. Diğer tarafta hastanede de işler yolunda gitmez. Orhan, Memoli, Zeynep ve Emre bir hastanın gizemli durumunu çözmeye çalışır.

Hem İpek’le ilgilenen hem de yolculara çare olmaya çalışan Ateş ise zor bir karar vermek zorunda kalır. Emre ise yoğun çabaları sonucunda olayı çözer.

Ateş ne yapacak? İpek iyileşecek mi? Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!