Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisinde Namzet ve Osman’dan beklenmedik hareket

Tövbeler Olsun dizisinde Namzet ve Osman’dan beklenmedik hareket

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, sıcacık aile hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Tövbeler Olsun”, on birinci bölümüyle ekranlara geliyor. Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek olan “Tövbeler Olsun”un yeni bölümünde neler olacak? Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Nazmiye’nin Anıl’a olan aşkını öğrenen Buğra hem şaşkın hem de öfkelidir. Anıl’ı daha yakından tanımak için Ertan’la iş birliği içine girer. Öte yandan Neşe, yaptığı planlarla Hülya’yı zor durumlara sokan Latife’ye bir ders vermeye karar verir. Bu defa Neşe’nin de yardımıyla Hülya zor duruma düşmekten kurtulur. Namzet’i ise yepyeni bir sınav beklemektedir.

Fakat bu defa helallik alması gereken tek kişi Namzet olmayacaktır. Geçmişte yapılan kötü bir şaka yüzünden kariyeri biten Ferit ve Hüseyin’e karşı bu defa Osman’da sorumludur. Namzet ve Osman, helallik almak için güçlerini birleştirecektir. Nazmiye ise Horanta Holding’in reklam filmi için planlar yapmaktadır.

Olayların sürpriz bir şekilde gelişmesiyle Namzet ve Osman kendilerini yönetmen koltuğunda
bulur. Buğra, Anıl’a karşı nasıl planlar peşindedir? Neşe’nin oyununa gelen Latife’nin yaşadığı şok nedir? Güçlerini birleştiren Osman ve Namzet geçmişteki hatayı nasıl telafi edeceklerdir?
Tüm bu soruların cevabı  25  Ekim Pazar saat 20.00 de TRT1 ‘ de…

Başrollerini Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın paylaştığı Tövbeler Olsun dizisinin
oyuncu kadrosunda Çiçek Dilligil, Seda Türkmen,  Sercan Badur, Naz Çağla Irmak, Mert Carim,
Merve Erdoğan, Ünal Silver, Mert Denizmen, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli,
Cansu Kurgun, Ozan Güçlü, Semiha Bezek ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler de yer
alıyor…