Ana sayfa Sosyal Medya TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert!

TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 bu sezon Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisini çok güvenerek ekrana getirmişti. Son derece büyük bütçelerle çekilen dizi için büyük hazırlıklar yapılmıştı. Ama sonuç çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. İzleyiciler diziyi çok sert eleştiriyor.

Başrolünde Engin Altan Düzyatan gibi çok iddialı bir isim bulunan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu sezon sadece TRT 1’in değil, tüm diziler içinde en büyük hayal kırıklığı yaşatan dizi oldu. Zira dizi için çok büyük bütçeler harcanarak setler kurulmuş, oyunculara çok büyük ücretler ödenmişti.

Ancak hedeflenen büyük başarıya ulaşılamadı. Dizinin başlaması öncesinde oluşturulan atmosferde bu sezonun en başarılı ve en çok konuşulan yapımı olması bekleniyordu. Hatta perşembe rekabetinde de bir numarada olması garanti gibiydi. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, dün akşam yayınlanan son bölümünde de ilk bölümünden beri olduğu gibi bu büyük hedefi gerçekleştirebilecek bir reytinge ulaşamadı.

TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert! 14

Reytinglerin beklentilerin altında kalması nedeniyle Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın hikayesinde ve oyuncu kadrosunda değişiklik yapılmıştı. Melis Babadağ ile Gülcan Arslan’ın hikayeye veda ederken, Cemre Gümeli ekibe dahil olmuştu.

Ancak bu değişiklik izleyiciyi çok mutsuz etti. Özellikle Melis Babadağ’ın canlandırdığı Zeynep karakterinin hikayeden çıkarılması izleyicinin hiç hoşuna gitmedi. İzleyiciler Zeynep’in harcandığını, hikayenin bu haliyle daha kötü olduğunu savundu.

Diziye çok sert tepki gösteren bir izleyici şunları yazdı: “Her seyrettiğim bölümden sonra, insanları aptal yerine koyan bir dizi seyrettim diye pişmanlık duyuyorum. Dün seyrettiğim bölüm benim için son bölümdü. Engin Altan’ın da kredisi bi yere kadar yani.”

TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert! 15

Bir başka izleyici de hikayenin çok sıkıcı olduğuna dikkat çekti ve “Bugün son takip günümdü çok sıkıcı, her seferinde tuzağa düşürülerek dizi sürer mi? Çok basit senaryo. Bir de tarih anlatılıyor diyorsunuz, bu hangi tarih ki?” diye yazdı.

TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert! 16

Bir başka izleyicinin tepkisi ise Zeynep’in gidişineydi. İzleyici tepkisini şöyle dile getirdi: “Zeynep’i bu itici kız için mi harcadılar? Cidden çok yazık.. Zeynep gibi bir karakteri harcadılar. Yazık cidden.”

TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert! 17

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisini eleştiren izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert! 18 TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert! 19 TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert! 20 TRT 1’in en büyük hayal kırıklığı Barbaroslar oldu! İzleyicilerin eleştirisi çok sert! 21