Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Ulaş Tuna Astepe diziler konusunda şanssızlık yaşadı!

Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Ulaş Tuna Astepe diziler konusunda şanssızlık yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ulaş Tuna Astepe’nin Sen Anlat Karadeniz isimli dizideki Tahir karakteri unutulmazlar arasına katıldı. Genç oyuncunun başarılı performansı ile milyonları etkilediği Tahir, 2018 ile 2019 yıllarında çok geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklendi. Ulaş Tuna Astepe’nin popüler olması da bu karakter ile gerçekleşti.

1988 yılında İzmit’te dünyaya gelen oyuncu 2012 yılında Karadayı dizisindeki Orhan karakteri ile öne çıkmıştı ama Sen Anlat Karadeniz projesi adete popülerlik sıçraması yapmasını sağladı. Ancak Ulaş Tuna Astepe’nin son iki dizisinin sonuçları, oyuncunun arzu edilen büyük çıkışa devam edemediğine işaret ediyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi geçen sezon TRT1 ekranında büyük iddialarla yayınlandı. Hızır Reis karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe için de hayranları çok büyük başarı bekliyordu. Dizinin oyuncuları ellerinden geleni yapmış olsa da, hedefin çok büyük olması ama bunun ekrana pek de güçlü bir şekilde yansıtılamaması, bir hayal kırıklığı olarak nitelendirilebilir.

Bu sezon ise Ulaş Tuna Atepe izleyicilere pozitif bir ortam yaratmasını ümit ederek başladığı Hayat Bugün isimli doktor dizisiyle dikkatleri çekiyor. Doktorların hayat kurtarma mücadelesini bu sefer de New Amsterdam uyarlaması olan Hayat Bugün projesinde izlemekteyiz.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra Ulaş Tuna Astepe diziler konusunda şanssızlık yaşadı! 7

Ancak Barış Güvener karakterinde Ulaş Tuna Astepe ne kadar sempatik olsa ve ne kadar bu role yakıştırılıyor olsa bile, diziye gösterilen ilginin azalmaya başlaması sıkıntılı bir sürecin yaşanmasına neden oldu.

Ulaş Tuna Astepe ve Hayat Bugün dizi ekibi ellerinden geleni yapıyor. Fakat doktor dizilerine normalde çok ilgi gösteren izleyicilerin, bu yapıma desteklerinin beklenenden az olması ise bir sıkınıtı olarak gözüküyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından Ulaş Tuna Astepe’nin son iki dizisinde yaşadığı sıkıntılar, hayranlarını üzen bir durum yarattı. Ancak oyuncunun farklı deneyimler yaşaması ve güçlü karakter sunumları yapması, kendisini ne kadar geliştirdiğinin de bir sunumu oluyor.