Ana sayfa Sosyal Medya Salih Bademci dur durak bilmiyor! Yalancı dizisi yeni bitti, ünlü oyuncu bakın şimdi nerede?

Salih Bademci dur durak bilmiyor! Yalancı dizisi yeni bitti, ünlü oyuncu bakın şimdi nerede?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2021 yılında yıldızı parlayan oyunculardan bir tanesi de Salih Bademci. Oyuncu birbirinden çok farklı karakterlerle izleyici karşısına çıktığı yapımlarla izleyiciyi hem şaşırttı hem de kendisine hayran bıraktı.

Show TV’de geçtiğimiz hafta final yapan Yalancı dizisinde tacizci ve psikopat ruhlu doktor ‘Mehmet Emir’ karakteriyle ekranlara gelen Salih Bademci’nin, Burçin Terzioğlu ile baş rolü paylaştığı dizisi çok uzun soluklu olmasada farklı hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla ekranlara adını altın harflerle yazdırdı.

Salih Bademci yine bu yıl, Blu TV’de Özge Özpirinçci ile baş rolü paylaştığı İlk ve Son adlı dizide de çok iyi bir oyunculuk sergiledi.

Ünlü oyuncu, Netflix’deki Kulüp dizisinde ise ‘Selim Songür’ karakteriyle izleyiciyi ters köşe yaptı. Salih Bademci Kulüp’te, eğlence dünyasının renkli bir şarkıcısı olan ‘Selim Songür’ ile şahane bir performans ortaya koydu. Kimi izleyicilerin Zeki Müren esintisi hissettiği karakter, son dönemin en çok konuşulan dizi karakteri olarak öne çıktı.

Ekranlarda fırtınalar estiren Salih Bademci şimdi de tiyatro sahnesinde. Oyuncunun Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen ile birlikte rol aldığı Fanatik adlı tiyatro oyunu bu akşam saat 20.30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Salih Bademci dur durak bilmiyor! Yalancı dizisi yeni bitti, ünlü oyuncu bakın şimdi nerede? 7

Oyuncu, eşi İmer Özgün’ün yardımcı yönetmenliğini yaptığı oyun ile ı0 Aralık’ta ise  Adana Burda PGM’de Adanalı hayranlarıyla buluşacak.

Fanatik adlı oyunun konusu kısaca şöyle; Tanju ve Eda 5 yaşındaki oğulları Atlas’a o gün cenazesi olan dedesinin nereye gittiğini akılcı bir şekilde açıklamanın yolunu aramaktadırlar. Onu teselli etmek için kolay yola kaçmayıp gerçekleri anlatıp onun kendi çıkarımlarını yapmasını isterler ancak bu o kadar da kolay değildir.

Tanju’nun annesi de öbür dünyayı kendi inancına göre anlatmak istemektedir. Tanju oğlunu karşısına aldığında duyup duyacağı en acı haberi alır. Dedesi ölmeden önce Atlas’ı gizlice Galatasaraylı yapmıştır. Fanatik Fenerli olan Tanju oğlunu bu illetten kurtarmak için her şeyi göze alır çünkü onun gözünde Galatasaraylıların öbür dünyada gittikleri tek bir yer vardır.