Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi hayal kırıklığını unutturacak Hayreddin dizisine bomba gibi kadro!

Barbaroslar dizisi hayal kırıklığını unutturacak Hayreddin dizisine bomba gibi kadro!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ES Film imzasını taşıyan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi geçen sezon TRT1 ekranında yayınlandı ve beklenen büyük başarı gelmedi. Çekimlerden neredeyse 1 yıl önce başlatılan bir hazırlık süreci sonrasında Barbaroslar dizisinden beklenti çok büyüktü.

Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan hayranları da hikayenin çok güçlü olduğunu ve bu projenin çok büyük ses getireceğine inanmıştı. Ancak bir dizi sorunlar, inandırıcılık ve senaryo noktalarında ortaya çıkan sıkıntılar ile birlikte Barbaroslar projesinde beklenen olmadı.

ES Film bu durum üzerine, Barbaroslar’ı unutturacak ve devamı niteliğinde olan Hayreddin dizisi için kolları sıvadı. Yakında çekimlerine başlanması beklenin yeni dizinin başrolünde Tolgahan Sayışman ile Melisa Döngel ikilisi bulunacak.

Güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturulurken, mekanlarla ilgili de çok özel çalışmalar yapılmakta olduğu ortaya çıktı. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni olarak ise Berat Özdoğan ile anlaşma sağlandı.

Barbaroslar dizisi hayal kırıklığını unutturacak Hayreddin dizisine bomba gibi kadro! 7

Dizinin oyuncu kadrosu için de titiz bir çalışma yürütüldüğü ortaya çıktı. Bu çalışmalar sonucunda netleşen oyuncu kadrosuna şu isimler bulunuyor:

“Melisa Döngel, Timur Acar, Ufuk Özkan, Yılmaz Bayraktar, Ceren Soylu, Arif Pişkin, Hasan Küçükçetin, Başak Daşman, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gizem Aydın, Halil İbrahim Kurum.”

Dizi için çekimler başladı ve izleyiciler heyecanla setten gelecek haberleri ve fotoğrafları bekliyor.

Hayreddin dizisinin Kanuni Sultan Süleyman döneminde geçen bir hikayeye sahip olacak ve Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın başarı hikayesini daha güçlü bir şekilde sergilemesi bekleniyor.