Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaros Hayreddin dizisi bir önceki Barbaroslar dizisinin en büyük eksikliğini kapatmak zorunda!

Barbaros Hayreddin dizisi bir önceki Barbaroslar dizisinin en büyük eksikliğini kapatmak zorunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranında 23 Aralık Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Barbaros Hayreddin dizisi ile birlikte reyting rekabeti çok sert bir noktaya gelecek. Hem Yalı Çapkını dizisinin sezonun en başarılı oranlarını elde etmesi hem de Kızılcık Şerbeti dizisinin rakibinin güçlü çıkışına rağmen kendisine geniş bir izleyici kitlesi oluşturması önemli çıkışlar oldu. Şimdi de bu iki dizinin yanına Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı geliyor.

Tolgahan Sayışman’ın başrolünde yer aldığı dizi aslında geçen sezon büyük iddia ile yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin devamı niteliğinde. Ancak yeni dizide konseptten tutun da oyuncu kadrosuna kadar her şey yeniden düzenlendi. Barbaros Hayreddin dizisinin oyuncu kadrosu gayet iyi isimlerden seçilirken, hikayenin detayları da büyük önem kazandı.

Barbaros Hayreddin dizisi bir önceki Barbaroslar dizisinin en büyük eksikliğini kapatmak zorunda! 7

Ünlü Türk denizcinin Akdeniz’i bir Türk Gölü haline getirdiği dönemlere uzanan hikaye şimdiden çekici gözüküyor. Ancak geçen sezon Barbaroslar dizisinin en büyük eksikliğini yeni dizinin kapatması şart. Bu eksiklik de senaryoda yer alan deniz sahneleri ve özellikle de deniz savaşlarının amatörce çekilmiş olmasıydı. Yani bir denizcilik hikayesi olan Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatını anlatan ilk dizide deniz sahneleri büyük sorun olmuştu. İşte bu durumun yeni dizi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nda ortadan kaldırılması şart gözüküyor.

Dizinin afişi paylaşıldı ve karakterlerin bir denizi çevresinde onu gözetleyen haline bakılır ise yeni konseptte deniz sahnelerine yönelik özel bir önem verileceği anlaşılıyor. Şayet bu eksiklik giderilir ise Barbaros Hayreddin projesinin TRT1’e dönüşleri çok iyi olacaktır.

TRT 1 ekranlarında yakında yayın hayatına başlayacak olan ‘’Barbaros Hayreddin – Sultanın Fermanı’’ dizisi izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan’ın yer aldığı, senaryosunu Zülküf Yücel’ in kaleme aldığı dizi ‘’Barbaros Hayreddin – Sultanın Fermanı‘’ 23 Aralık Cuma akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Merakla beklenen dizinin dün yayınlanan afişi sosyal medyada oldukça ses getirdi ve büyük ilgi gördü.

Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “Tolgahan Sayışman, Timur Acar, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Arif Pişkin, Melisa Döngel, Hasan Küçüktekin, Başak Daşman, Ceren Soylu, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, Gurur Aydoğan, İlkay Kayku, Yılmaz Bayraktar, Duygu Gürcan, Halil İbrahim Kurum, Gizem Aydın, Ercüment Fidan, Sibel Kasapoğlu, Demirhan Demircioğlu, Yaşar Aydınoğlu, Yiğit Arda Tan, Revma Çolak.”

‘’Barbaros Hayreddin – Sultanın Fermanı‘’ 23 Aralık Cuma akşamı TRT 1’de başlıyor…