Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 harika bir karar aldı, Gönül Dağı hayranları teşekkür yorumları paylaştı!

TRT1 harika bir karar aldı, Gönül Dağı hayranları teşekkür yorumları paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in Gönül Dağı dizisi atağına sosyal medyadan izleyicilerden büyük destek! Gönül Dağı dizisi Haziran ayının başında ilk bölümünü tamamladı. Dizinin 30 bölümlük performansı çok başarılı geçti ve sezonun en iyi yapımlarından birisi olduğu da net… Hem reytingleri hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile ekrana damgasını vuran Gönül Dağı için TRT1, izleyicileri çok memnun eden bir adım attı!

Kurban bayramının ilk günü olan 20 Temmuz Salı akşamı Gönül Dağı Kurban isimli özel bölüm ekrandaki yerini alacak. Yaz arasında dizi ekibinin böyle önemli bir bölümle yeniden ekranda olmaları çok akıllıca bir hareket olarak kayıtlara geçti… TRT1, izleyicilerin gönlünü kazanan güçlü bir adım attı.

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu çok merak edilirken hikayenin başa sarması, Veysel ile Cemile’nin düğününe gidilmesi ve bir bayram heyecanının da izleyicilerle buluşturulması çok başarılı bir planlama örneği oldu. Dizi hayranları da sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla TRT1’in bu duyarlı tavrına teşekkür eden birçok yorumda bulundu.

Bir dizi hayranı, “Anlaşılan kurban bayramında da anlam dolu, ders çıkartabileceğimiz, harika, muhteşem bir bölüm izleyeceğiz” diye yorum bıraktı. Gönül Dağı dizisinin yine evlere konuk olacak olması, yine keyifli bir bölümle izleyicileri selamlaması övgü dolu binlerce yorumun yapılmasını da sağladı.

Gönül Dağı Kurban dizisinin yayınına saatler kala paylaşılan ön izleme görüntüleri de sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İşte 20 Temmuz Salı akşamı ekrana gelecek olan Gönül Dağı Kurban özel bölümünden ön izleme görüntüleri: