Ana sayfa Dizi Haberleri Zafer Ergin’in Arka Sokaklar hayalini paylaşmayan rol arkadaşları var!

Zafer Ergin’in Arka Sokaklar hayalini paylaşmayan rol arkadaşları var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Usta aktörlerden Zafer Ergin, 15 sezon boyunca Rıza Baba karakteri ile Arka Sokaklar dizisinin temel direği oldu… Kanal D ekranında her sezon başarılı performanslar ortaya koyarak adeta büyük bir ders veren Arka Sokaklar, televizyon tarihinin de en uzun süreli dizisi olmayı başardı.

Arka Sokaklar projesine ne kadar çok inandığını her fırsatta dile getiren Zafer Ergin, geçtiğimiz aylarda bir röportajında “15 sene daha oynayabiliriz” diyerek, dizinin daha uzun yıllar ekranda olacağı düşüncesini paylaşmıştı. Zafer Ergin’in inançlı ve dizinin misyonuna ne kadar güvendiğini de anlatan bu sözler, Arka Sokaklar hayranlarını çok memnun etmişti.

Ancak dizide uzun yıllardır bulunan isimler arasında aynı düşüncede olmayanlar da var… Bu durumu yaşanan ayrılıklara bakarak anlamak mümkün. Özellikle de dizi sayesinde tanınan ama artık farklı projelerde yer almak isteyen genç oyuncular bir bir Arka Sokaklar dizisinin terk ediyor.

2019 yılında Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel’in ayrılmasının ardından bu sezon ise Tekin olarak izlediğimiz Onur Bay ile Zeliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik, bu önemli projeye veda etti.

3 genç oyuncu da aslında bu kadar popüler olmalarını diziye borçlu. Ancak artık onlar adına yeni projelerde yer alma ve yeteneklerini farklı rollerle sergileme dönem geldi…

Zafer Ergin'in Arka Sokaklar hayalini paylaşmayan rol arkadaşları var! 8

Bu 3 genç oyuncu artık Arka Sokaklar dizisinde yer almayacak. Son gelen iddialar Özgür Ozan’ın da diziden ayrılmak istediğine işaret ediyor. Bu iddialar doğru mu, Özgür Ozan ekipten koptu mu, net bilgiler henüz yok.

Ancak Zafer Ergin’in 15 yıl daha devam etme isteğinin herkes için geçerli bir durum olmadığı ve ekibin yavaş yavaş ayrılıklarla dağılabileceğine de işaret ediyor…

Zafer Ergin'in Arka Sokaklar hayalini paylaşmayan rol arkadaşları var! 9

Arka Sokaklar 16. sezonu ile yine Kanal D ekranında olmaya devam edecek, ancak bu kadar başarılı bir proje de olsa hep aynı rolü oynamak demek ki birçok kişi için o kadar da cazip bir durum değil. Özgür Ozan’ın durumu hakkında gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.