Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de 2 dizi final yapıyor, 1 dizi ise başlıyor!

TRT1’de 2 dizi final yapıyor, 1 dizi ise başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı, bugüne kadar birçok ünlü ismin de kadrosunda bulunduğu Payitaht Abdülhamid final yapıyor… TRT ekranında 5. sezonu devam eden dizinin reytingleri özellikle son dönemde bir hayli düşüş yaşamıştı.

Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav, Özlem Conker, Selen Öztürk, Taner Ertürkler, Cem Uçan,Gürkan Uygun gibi isimlerin de 5 sezon boyunca kadrosunda yer aldığı dizi, tarihsel gerçekler ile çelişen birçok sahnesi nedeniyle eleştiriler almıştı. Dizinin özellikle 5. sezonunda kemik izleyici kitlesinin de artık yavaş yavaş eridiği görülmüştü.

Payitaht Abdülhamid dizisi eleştirilere ve ortalama reytinglere sahip olmasına rağmen 5 sezon boyunca kamu yayıncısı tarafından ekranda tutuldu. Şimdi ise veda vakti geldi.

TRT1'de 2 dizi final yapıyor, 1 dizi ise başlıyor! 9

TRT1 Payitaht Abdülhamid dizisi için final kararını verdi. Hatırlanacağı üzere önceki hafta Tövbeler Olsun isimli absürt komedi dizisinin de final yapacağı ortaya çıkmıştı.

TRT1'de 2 dizi final yapıyor, 1 dizi ise başlıyor! 10

TRT1’de bir başka dizi gelişmesi ise heyecanla beklenen Teşkilat isimli Milli İstihbarat Teşkilatı destekli Teşkilat dizisinin başlayacak olması.. . 7 Mart Pazar akşamı izleyicileri çok etkileyecek bir dizi başlıyor…

TRT1'de 2 dizi final yapıyor, 1 dizi ise başlıyor! 11

Böylelikle TRT1 ekranında Payitaht Abdülhamid ile Tövbeler Olsun dizileri finale doğru yürürken, Teşkilat ise yeni bir heyecan olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor.