Ana sayfa Sosyal Medya Final endişesi yaşanan Sen Çal Kapımı dizisi ekibinden kapak gibi mesaj!

Final endişesi yaşanan Sen Çal Kapımı dizisi ekibinden kapak gibi mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Savaşçı dizisi hazır ve yayın için sırasını bekliyor. Ancak haftanın 7 günü için de bir dizi yayında… Sen Çal Kapımı dışındaki 6 dizinin reytingleri ortanın ya üzerinde ya da çok iyi seviyede…Hal böyle olunca da Savaşçı dizisinin 5. sezonunun başlayabilmesi için bir yapımın veda etmesi şart.

İşte bitmesi beklenen dizi Sen Çal Kapımı olarak dikkat çekiyor. Yapımın reytingleri düşerken, hikayenin de zorlandığı görülüyor. Bu sezonu tamamlamasına şüphe ile bakılan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolündeki dizide ise tüm bu endişelerden uzak, çekimler neşe içinde sürüyor.

Dizi oyuncularının sette bir arada ve mutlu oldukları anın fotoğrafı da aslında iddialara hiç aldırmadan yollarına devam ettiklerini anlatıyor. Sen Çal Kapımı’nın genç oyuncuları sette bir araya gelerek aşağıdaki pozu çekti ve “Biz iyiyiz, işimizin başındayız” mesajını verir gibiydiler.

Final endişesi yaşanan Sen Çal Kapımı dizisi ekibinden kapak gibi mesaj! 7

Dizinin 6 Mart Cumartesi günü 34. yeni bölümü yayınlanacak. 34. bölümün reytinglerinin yükselmesi arzu ediliyor. Birçok dizi hayranı da sosyal medyada hayranları ekran başına davet eden mesajlar paylaşıyor.

Bakalım sosyal medyadaki bu paylaşılar ile izleyiciler ekran başına geçecek mi, reytingler yükselecek mi?

İşte dizinin 34. bölümünde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar: Eda, Serkan’ın onu öpmesiyle her şeyi hatırladığı ümidine kapılır. Neden bunu yaptığını Serkan’a sorarken, Serkan’ın cevabı öfkelenmesine neden olur.

Serkan’ın bu hamlesi ikisi arasındaki aşk oyununu daha da kızıştırır. Peki bu aşk oyununu Eda mı Serkan mı yoksa sadece “aşk” mı kazanacak?