Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk,Ufak Tefek Cinayetler, Erkenci Kuş’u yazan Meriç Acemi’den yeni dizi sürprizi!

Kiralık Aşk,Ufak Tefek Cinayetler, Erkenci Kuş’u yazan Meriç Acemi’den yeni dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinde sekreter Yasemin karakterini hatırlayanlar çoktur. İşte Yasemin karakterini canlandıran isim son dönemde yazdığı dizileri müthiş ilgi gören Meriç Acemi… Oyunculuktan senaryo yazarlığına geçiş yapan Acemi, üst üste yaptığı başarılı projelerle bu alanda isim oldu.

2007 yılında Zeliha’nın Gözleri isimli proje ile senaryo yazarlığına başlayan Meriç Acemi, ardından 1 Kadın 1 Erkek ile güçlü bir sunum sergiledi. Sonrasında farklı projelerde yer alarak kendisini geliştirdi. 2013 yılında İntikam isimli dizisi çok beğenildi.

Kiralık Aşk dizisi ile geniş kitlelere ismini duyuran Meriç Acemi, Ufak Tefek Cinayetler gibi güçlü bir hikayenin de yaratıcısı oldu. Ardından ise Erkenci Kuş ve Netflix’te yayınlanan Aşk 101’i yazdı…

Kiralık Aşk,Ufak Tefek Cinayetler, Erkenci Kuş'u yazan Meriç Acemi'den yeni dizi sürprizi! 7

Elinde Kuş Uçuşu isimli bir dizi projesi bulunan ünlü senarist, şimdi de OJO Pictures için yeni bir dizi yazıyor. Camtavanlar isimli yeni dizi ile yine ses getirmesi beklenen Meriç Acemi’nin bu projesini yetenekli yönetmen Fehmi Öztürk çekecek.

OJO Pictures ayrıca Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu isimli diziyi de hazırlıyor.