Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’de Alparslan dizisini bekleyen izleyiciler yeni karara çok üzülecek!

TRT1’de Alparslan dizisini bekleyen izleyiciler yeni karara çok üzülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları merakla ve heyecanla TRT1’in iddialı dizileri Alparslan ve Barbaroslar’ı bekliyor… Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Alparslan dizisinin yanı sıra Perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar, bu hafta ekranda yok.

Her iki tarihi dizinin hayranları da merakla yeni bölüm tarihlerini bekliyor. TRT1’den yapılan duyuruda bu hafta iki dizinin de yeni bölümünün olmadığı açıklandı… Alparslan dizisi hayranları bu durumdan hiç memnun değil. Yeni haftada yeni bölüm bekleyen izleyiciler, sosyal medyada üzüntülerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde yer aldığı Alparslan dizisinin 9. yeni bölümünün 17 Ocak Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacağı yayınlanan fragman ile duyuruldu. Dizi hayranları, bir hafta daha beklemek durumunda kalacak.

Çok başarılı bir dönem geçiren Alparslan Büyük Selçuklu, geçen sezon yine aynı şekilde başarılı bir süreç yaşayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı olan bir proje… Hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile hayranlarını çok etkileyen Alparslan’ın yeni bölümünü izlemek için hayranlar 1 hafta daha beklemek zorunda kalacak.