Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un Çiçek’i Açelya Topaloğlu bir başka projeyle gündem oldu!

Güldür Güldür Show’un Çiçek’i Açelya Topaloğlu bir başka projeyle gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nalan isimli sinema filmi ile hayranlarının karşısına çıkan Açelya Topaloğlu, son dönemde Güldür Güldür Show ekibinde Çiçek karakteri ile yerini almıştı.

2021 yılında Exxen’de yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Betüş karakterini de canlandıran oyuncu, farklı projelerle gündemde yer almaya devam ediyor. Sergen Deveci ile başrolü paylaştığı Nalan filmi için bir hayli heyecanlı olan oyuncu, “Gerçekten içim içime sığmıyor” diye konuştu.

Sergen Deveci, güzel bir film yaptıklarını ve yıllar sonra dönüp arkaya baktıklarında güvenebilecekleri bir iş yaptıklarını anlattı. Sette çok eğlendiklerini anlatan Deveci de büyük bir heyecan içinde olduklarını söyledi.

Güldür Güldür Show'un Çiçek'i Açelya Topaloğlu bir başka projeyle gündem oldu! 7

Berna Koraltürk, Bülent Alkış, Bahtiyar Engin, Taha Ünal gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Nalan filmi, vizyona girdi. Açelya Topaloğlu, 2 yıl önce yer aldığı Cinayet Süsü ve Öldür Beni Sevgilim isimli filmlerin ardından yeniden beyaz perde de yer aldı.

Instagram üzerinden teşekkür paylaşımı yapan oyuncu, “Ve canım Nalan bugün vizyonda…Ama öncesi şahane bir gala ve çok güzel bir gece oldu…Galamızda yanımda olan herkese çok teşekkürler” diyerek destek sunan herkese teşekkür etti.

Sabah programı sunucusu Nalan Kazak karakterini canlandıran Açelya Topaloğlu, çok farklı bir role hayat verdi. Geçirdiği bir kazadan sonra programı bırakan Nalan, iki yıl sonra tekrar sabah programlarına başlıyor ve kendisine sorulan tüm sorulara düşündüğünün tam tersi cevapları veriyor.

Yaşanan bu kriz sonucu kanaldan kovulan Nalan, halktan da tepki alır. İçine düştüğü bu tuhaf durumdan kurtulmak isteyen Nalan, çevresindeki insanların desteğine ihtiyaç duyar.

Açelya Topaloğlu bir hayli eğlenceli geçen filmde canlandırdığı bu farklı karakterdeki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.