Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de Benim Adım Melek bittikten sonra tüm oyuncular kıymete bindi!

TRT1’de Benim Adım Melek bittikten sonra tüm oyuncular kıymete bindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon ekranda yer alan Benim Adım Melek dizisinin hem oyuncuları hem de teknik ekipleri birçok yapımı da sırtlamaya başladı.

Sana Söz isimli dizi yayın hayatına Star TV’de devam ediyor ve Elif Karaca karakterinde Nehir Erdoğan hikayede kadın başrol olarak yer alıyor. Dizinin reyting sorunları olsa da hem hikaye hem de oyunculuk performansları çok iyi olarak nitelendiriliyor.

TRT1'de Benim Adım Melek bittikten sonra tüm oyuncular kıymete bindi! 11

Benim Adım Melek dizisinin erkek başrolü Kutsi ise yine Star TV ekranında yakında yayınlanacak olan Annemizi Saklarken isimli diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Kötü ve psikolojik sorunları olan bir karaktere hayat verecek olan Kutsi, yeni sezonun en ilginç hikayesine sahip dizisiyle dikkatleri çekecek.

TRT1'de Benim Adım Melek bittikten sonra tüm oyuncular kıymete bindi! 12

Benim Adım Melek dizisinde Funda Yıldırım olarak izlediğimiz Ece Özdikici de kendisine yeni bir rol buldu. Oyuncu, Bein Connect için hazırlanan Erkek severse isimli romantik komedi dizisinde yerini aldı. Oyuncuyu bu yapımda Cansu karakteri ile izleyeceğiz. Sette çekimlere de başlandı.

Kerem olarak öne çıkan Ulvi Kahyaoğlu ise Fox TV ekranında yayınlanan Elbet Bir Gün isimli dizide Serdar karakterine hayat veriyor.

Nizam Namidar, Alef dizisinin ikinci sezonu için BluTV’de izleyeceksiniz. Oyuncu, iki sezon boyunca TRT1’deki iddialı dizide Cumali karakterine hayat vermişti.

TRT1'de Benim Adım Melek bittikten sonra tüm oyuncular kıymete bindi! 13

Mehmet Çevik ise Benim Adım Melek dizisindeki etkileyici Seyit Ali karakterinin ardından atv’de yayınlanan İkimizin Sırrı isimli dizide izleyici karşısına çıktı.

Rabia Soytürk dizi ile öne çıkan ve Defne karakteri ile yeteneklerini kanıtlayan bir isim oldu. TRT1’de yoluna Alparslan dizisinde Karaca karakteriyle devam eden oyuncu kanal değiştirmedi ama çok iddialı bir dizide yer alarak kariyerinde önemli bir adım attı.

TRT1'de Benim Adım Melek bittikten sonra tüm oyuncular kıymete bindi! 14

Benim Adım Melek dizisinin kötü adamı Alpay’ı harika bir performans ile canlandıran Kaan Çakır ise yeni sezonun etkili dram dizisi Kaderimin Oyunu ile Star TV ekranında 3 Aralık’tan itibaren hayranlarının karşısına çıkacak.

TRT1'de Benim Adım Melek bittikten sonra tüm oyuncular kıymete bindi! 15

Benim Adım Melek’in yapımcısı ile yönetmeni de yeni bir proje için birlikte kolları sıvadı. Üs Yapım’ın bir öğretmenin hikayesini anlatacak olan Kara Tahta isimli dizisi için çalışmalar sürüyor. Cem Akyoldaş da başarılı geçen Benim Adım Melek projesinin ardından Kara Tahta’nın da yönetmeni oldu.