Ana sayfa Dizi Fragmanları Misafir dizisinde asıl sürprizi Selen Öztürk yapacak!

Misafir dizisinde asıl sürprizi Selen Öztürk yapacak!

tarafından ker_def

Misafir dizisinde Nazan karakterinde Selen Öztürk, hikayede öne çıkmaya başlayacak. Gece’nin annesi Nazan, hayatını illegal yollarla kazanan birisi. Gece hafızasını kaybettiği için annesini hatırlamıyor.

Misafir dizisinin 25 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 3. yeni bölümünde hem hikayede neler olacağı hem de dizinin reytinglerinin nasıl geleceği merak ediliyor. Naif ve umut aşılayan bir dizi olması ile öne çıkan Misafir, birçok duyguyu ekran başındaki izleyicilere sunan bir yapım oldu.

Perşembe rekabetinde reyting elde etmekte zorlanan Misafir dizisinin üçüncü bölümü ile bir miktar da olsa reytinglerde yükseliş sergilemesi, yapımın geleceği adına büyük önem taşıyor.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizide Nazan karakteri ile Selen Öztürk’ün öne çıkacağı 3. bölümde yaşanacakların detayı şöyle:

Gece’nin annesi Nazan, Erdem’in evine bir yıldırım gibi düşer. Gece, annesine karşı duyduğu öfkeyi dizginleyip Güneş kimliğini koruyabilecek midir?

Gece’nin ortaya çıkmasından korktuğu gerçekleri Erdem ve Giray’ın bulması ise an meselesidir. Üstelik Nazan kendisiyle birlikte peşinden büyük bir tehlike de getirmişken…