Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in Destan dizisiyle ekrana dönüşü muhteşem oldu!

Ebru Şahin’in Destan dizisiyle ekrana dönüşü muhteşem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai isimli dizideki Reyyan karakteri ile büyük beğeni kazanan Ebru Şahin, hızlı bir kariyer yükselişiyle de dikkatleri çekti. Hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, Hercai sayesinde uluslararası bir üne kavuştu.

Ebru Şahin’in bir süre dinlenmek istemesine rağmen Destan isimli yapım gelince, bunun özel bir proje olduğunu ve bir daha kariyerinde böyle bir rol gelmeyeceğini bilmesi onu yeniden setlere döndürdü. Ebru Şahin, Akkız karakterine hayat vermeye başlamadan önce birçok eğitimden geçti.

Hercai dizisinde zaten at binen oyuncu, bu yeteneğini geliştirirken, ok atma, dövüş ve kılıç kullanma gibi eğitimler de aldı. Ebru Şahin, bu eğitimlerin faydasını da sete çıktığı zaman gördüklerini belirten açıklamasıyla da dikkat çekmişti.

Oyuncunun Destan dizisinin ilk bölümünde sergilediği performansın yanı sıra yeni imajı ve güzelliği de hayranlarını mest etti. Muhteşem bir dönüş yapan ve milyonlarca izleyicinin de hayranlığını kazanan oyuncu, duygusal bir dönemden geçiyor.

Ebru Şahin'in Destan dizisiyle ekrana dönüşü muhteşem oldu! 7

Akkız karakteri ile hem güçlü bir kadın olarak ekranda yer alan Ebru Şahin hem de rolünün altından kalkma çabası içine girdi. Oyuncu instagram hesabından yaptığı açıklamayla da büyük beğeni topladı.

Oyuncu, Destan dizisinin başlamasını şu sözlerle kutladı:

Bir düş gördüm; gerçeğe yakın, geçmişten uzak. Kadim toprakların masallarını anlatır. Geleceğe göz kırpar, geçmişten alır. Bi düş gördüm; Türk ilindeki alp kadınlarla yiğitlerin el ele mücadelesini anlatır.

Hoşgeldin Akkız’ım,

“Yaşın uzak,yaratanın yüksek olsun.
Yolun açık,yaşamın mutlu olsun.
Önünde ay ışınlasın,arkanda güneş parıldasın.
Bitmemek üzere canlı,aşınmamak üzere yurtlu ol.
Dökülmemek üzere kanlı,bitmemek üzere yurtlu ol.”