Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de Seksenler dizisi eskiye geri dönüyor!

TRT1’de Seksenler dizisi eskiye geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – 2012 yılında başlayan Seksenler dizi efsanesi şimdiye kadar toplam 8 sezon izleyicilerle buluştu. Seksenler dizisi son iki sezonda TRT1 ekranında günlük dizi formatında yayınlandı. Ekrana 2018 yılında ara verdikten sonra yeniden dönüşü ile yine hayranlarını mutlu eden dizinin, erken saatte yayınlanması nedeniyle birçok hayranı şikayetçiydi.

Birol Güven, bu durumu yaptığı bir açıklama ile netleştirmiş ve TRT1’in kararı olduğunu ve kendilerinin bir tasarrufu olmadığını söylemişti. Seksenler dizisini 2 yıldır normal bir dizi olarak prime-time’da bekleyen izleyiciler, bu isteklerine kavuşuyor. 24 Haziran Perşembe akşamı Seksenler dizisi yeniden haftalık dizi olarak ve prime-time’da hayranlarının karşısına çıkacak.

4 yıl aradan sonra Çağatay karakteri ile İlker Ayrık hikayeye geri döndü… Dizinin yeni bölümlerinde ünlü oyuncuyu rol alacak ve gelen teklifi bir görev kabul ederek hikayeye katıldı. Seksenler dizisini bir aile olarak değerlendiren İlker Ayrık, dönme zamanının geldiğini ifade etmişti.

Zeynep Demirel dizide Amelie karakterinde yer alacak ve Çağatay’ın Belçika’da evlendiği eşi olarak hikayeye geldi. Edebiyat öğretmeni karakterinde Reha Özcan da Seksenler dizisinde yerini aldı.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’in yeni sezonda haftalık dizi olarak yayınlanacağı ilk bölümü 24 Haziran Perşembe günü ekranda olacak.

Yeni sezonunda daha komik, daha eğlenceli ve daha neşeli izlenecek olan Seksenler’in yeni fragmanı da yayınlandı. Samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosu ile izleyicilerin gönlünde yer edinen Seksenler, yeni sezonunda sürpriz isimlerle yoluna devam edecek.