Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 17 Haziran Perşembe 204. bölüm fragmanı izle!

Emanet 17 Haziran Perşembe 204. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım adım sezon finaline doğru giden Emanet dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Yaman ile Seher’in hikayesinde izleyiciler son bölümlerin heyecanı içinde… Emanet 18 Haziran Cuma günü 205. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Sezon finali öncesinde 17 Haziran Perşembe akşamı neler yaşanacağı da çok merak ediliyor.

Yaman, ablasını öldürdüğünü söyleyince Seher de polise ihbarda bulunmuştu. Yaman gözaltına alınmıştı ama yeniden konağa döndü… Ancak Seher, ablasının öldüğü gün Yaman’ın konakta olmadığını hatırladı. Peki Seher şimdi ne yapacak? Seher konaktan ayrılacak mı? Bugün yayınlanan dizinin 203. bölümünde yine önemli gelişmeler vardı. Sezon finali öncesinde ise 17 Haziran Perşembe günü ekrana gelecek 204. bölüm önem kazandı. Yeni bölümden fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Peki Emanet dizisinin bugünkü 203. bölümünde neler vardı? Emanet’te bu akşam Seher Yusuf’la birlikte konaktan ayrılmak ister. Yusuf’u da alıp konaktan gitmeyi planlarken karşısında Yaman’ı bulan Seher, tüm hayatını geride bırakmanın zannettiği kadar kolay olmadığını anlayacaktır.

Seher’in Yaman’a sözleri çok ağır: “Hiç mi hasiyetin yok senin, hiç mi utanmıyorsun, gururun da mı kalmadı?” Seher bu ağır sözleri söyledi ama Yaman’ın derdi ise onu korumak…

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinin ilk sezonu başarılı şekilde devam ediyor. Sezon son bölümlerinde heyecan da hiç durmuyor. Yaman ve Seher arasında neler yaşanacağı ile ilgili detaylara izleyiciler kilitlendi.

Emanet dizisinin bugünkü 203. bölüm fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf…

Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.