Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’deki Masumlar Apartmanı dizisi izleyiciyi çıldırttı!

TRT1’deki Masumlar Apartmanı dizisi izleyiciyi çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı salı akşamları yayınlanıyor ve TRT1 ekranında geniş bir izleyici grubu tarafından takip ediliyor. Gün birinciliğinin adayı olmasının yanı sıra, milyonları etkileyen bir hikayenin ortaya konması büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz ve Melisa Şenolsun’un başrollerindeki dizinin hikayesine yönelik eleştiriler ise iyice artmaya başladı. Hikayenin yavaş ilerlediğini belirten dizi hayranları, sürekli aynı noktada dönüp durmaktan şikayet ediyor.

Karakterlerin hayatlarında ilerlemenin çok yavaş olmasından rahatsızlık duyan izleyiciler, itirazlarını sosyal medyada paylaşıyor. Dizi hayranları artık hikayenin sıkıcı bir hale geldiğini belirten yorumlarıyla dikkat çekti.

Bir izleyici, “Sıkıcı artık, sıfır ilerleme ve hep aynı kısır döngü” diyerek senaristlere bir sorun olduğu yönünde mesaj yolaldı.

Safiye ile Naci karakterlerinin özensiz yazıldığı yönündeki eleştirilerin yanı sıra, “delirdik, çıldırdık” gibi ifadeler kullanan bazı izleyiciler, hikayede ilerleme görememekten şikayet ediyor.

Ceylan karakterinin sıkıcı olmaya başladığı eleştirileri gelirken, Safiye ile Gülben’in de izleyicinin içini daralttığı yönünde eleştiriler var.

Masumlar Apartmanı dizisinde hikayenin daha hızlı ilerlemesi ve karakterlerin hayatlarında değişimler yapılarak kısır döngüden çıkılması yönünde talepleri sosyal medya platformlarında görebilirisiniz.