Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın Selma’sı Nihan Büyükağaç yeni dizisini buldu!

Ada Masalı’nın Selma’sı Nihan Büyükağaç yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1981 İstanbul doğumlu olan oyuncu Nihan Büyükağaç, 2006 yılında yer aldığı Fırtına isimli diziden bu yana setlerde çeşitli rollerle izleyicilerin karşısına çıktı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gülşah Hatun karakteri ile büyük popülerlik yaşayan Nihan Büyükağaç, Cesur ve Güzel dizisinde de Adalet Soyozlu karakterini canlandırmıştı. Canevim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Seni Çok Bekledim gibi dizilerin ardından ise oyuncuyu yaz aylarından bu yana Ada Masalı dizisinde izledik.

Star TV’de yayınlanan ve 25. bölümü ile final yapan Ada Masalı’nın Selma’sı olarak öne çıkan Nihan Büyükağaç, şimdi de yeni bir dizi için hazırlık yapıyor. Koliba Film tarafından atv için yapılan Okul Yolunda isimli dizinin önemli isimlerinden birisi de Nihan Büyükağaç oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kazara Aşk dizisi ile istediği ilgiyi bulamayan Koliba Film, şimdi de Okul Yolunda dizisini hazırlıyor.

Çekimlerine Ocak ayının başında başlanacak olan dizi İstanbul’da geçecek. Nihan Büyükağaç da, Fatih Al ile birlikte dizinin netleşen oyuncularından birisi oldu.

Kadına şiddet konusunun işleneceği dizide ayrıca, çocuk gelin konusuna da vurgu yapılacağı ortaya çıktı. Nihan Büyükağaç’ın yeni dizideki rolü de merakla bekleniyor.