Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den bomba dizi! Türkiye’nin gelmiş geçmiş en pahalı dizisi olay yaratacak!

TRT1’den bomba dizi! Türkiye’nin gelmiş geçmiş en pahalı dizisi olay yaratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 bomba gibi diziye başladı, seti gören hayran kalıyor! Son 1 yıldır televizyon dizileri konusunda en çok konuşulan kanalların başında TRT1 geliyor. Geçen sezon başladığı dizi atağında bu sezon öne geçen kamu yayıncısı, birbiri ardına bombalar patlattı. Masumlar Apartmanı, Uyanış Büyük Selçuklu, Gönül Dağı dizisi derken dördüncü bomba dizi de Teşkilat oldu…

Büyük ilgi gören bu yapımların yanı sıra; Benim Adım Melek, Tövbeler Olsun, Payitaht Abdülhamid gibi farklı dizileri de bulunan TRT1 bu sezon adeta milyonları kendisine abone etti. Özellikle de reytinglerde birincilikler elde ettiği 4 dizisi için çok gururlanan TRT1, şimdi de bunların yanına Bir Zamanlar Kıbrıs’ı ekledi. 1 Nisan Perşembe yani bu akşam ilk bölümü yayınlanan dizi çok beğenildi.

TRT1’de başka diziler de hazırlanıyor. Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde Burak Sevinç ile Almila Ada’nın başrolde buluşması önemli bir gelişme oldu. Hay Sultan isimli dizide de Çetin Tekindor’un yerine Mehmet Özgür başrolde yer almış ve çekimler de devam edebilmişti.. Bu gelişmelerin yanı sıra en çok merak edilen Barbaros dizisinden de haberler var.

TRT1'den bomba dizi! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en pahalı dizisi olay yaratacak! 1

Uzun bir süredir hazırlıkları yapılan dizi öyle sıradan bir yapım olmayacak. Seti gören herkesin ağzı açık kalıyor… Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizi Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatını anlatacak. Dizinin yoğun geçen hazırlıklarının ardından çekimlere çok yaklaşıldı.

TRT1'den bomba dizi! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en pahalı dizisi olay yaratacak! 2

Barbaros dizisinin setini gören gazeteci Birsen Altuntaş da gördüklerine inanamadı. Es Film tarafından muhteşem bir atmosfer yaratılmış. Görenleri büyüleyen setin bugüne kadar ki en büyük ve pahalı prodüksiyona sahip olması da dikkat çeken bir başka detay

Anlaşılan TRT1 bu dizi için kesenin ağzını açmış ve ortaya da muhteşem bir hikaye çıkması hedefleniyor.

TRT1'den bomba dizi! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en pahalı dizisi olay yaratacak! 3