Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda’nın Deniz’i Burak Sevinç’in önlenemez yükselişi!

Kırmızı Oda’nın Deniz’i Burak Sevinç’in önlenemez yükselişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılında Babam İçin isimli dizideki küçük bir rolle başladığı oyunculuk kariyerinde Burak Sevinç, en iyi dönemini yaşıyor… Şimdiye kadar farklı rollerde yer alan ve geniş de bir hayran kitlesi bulunan Sevinç, olgunluk döneminin içinde…

Yol Ayrımı, Merhaba Hayat, Yalan Dünya dizilerindeki kısa deneyimlerinin ardından genç oyuncu, Ben Onu Çok Sevdim isimli dizideki Hasan karakteri ile 2013 yılında dikkatleri çekmişti. Evli ve Öfkeli dizisindeki Cihan ile parlayan oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Timur olarak da ekranda iz bıraktı.

Altınsoylar dizisinden sonra asıl çıkışın Söz’de canlandırdığı Fethi Kulaksız, yani Avcı karakteri ile sergileyen oyuncu, Leke dizisinde ilk kez başrol oynadı. Burak Sevinç, ardından çeşitli sinema filmlerinde rol aldı ve bu sezona Kırmızı Oda dizisindeki Doktor Deniz karakteri ile başladı… Bonkis isimli dijital dizi projesinde Onur karakterine de hayat veren oyuncu, şimdilerde yeni bir yapımın heyecanı içindi.

Son dönemde dizilere büyük bir yatırım yapan TRT1’in heyecanla beklenen Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi ile anlaşan Sevinç, Almila Ada ile de dizi çifti olacak… İki genç oyuncunun ortaya koyacağı performans ve uyum şimdiden çok merak ediliyor.

Burak Sevinç hayranları ise ünlü oyuncunun zirveye çıkışının keyfini yaşıyor ve başarısından da yer aldığı projelerden de çok memnun.

Sevinç, adeta kariyerinin olgunluk döneminde ve TRT1’in yeni dizisi de kariyeri adına en iyi adımlardan birisi oldu.