Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi için kırılma noktası ortaya çıktı, herkes şoke olacak!

Yargı dizisi için kırılma noktası ortaya çıktı, herkes şoke olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin senaryosunu sadece izleyiciler değil, sette heyecanla yeni bölümleri bekleyen oyuncular da yaşıyor… Pınar Deniz’in avukat Ceylin karakteri ile yer aldığı hikayede çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Savcı Ilgaz karakterinde Kaan Urgancıoğlu’nun muhteşem bir performans ortaya koyduğu dizide, son haftaların öne çıkan ismi ise Engin rolündeki Onur Durmaz oldu… İnci’nin katili olan Engin’in entrikaları herkesi fazlası ile şaşırttı. Ancak hikayede yeni bölümde daha da büyük şaşkınlık yaratacak gelişmeler var.

Yargı dizisi için tam da kırılma noktası denilebilecek bir durum ortaya çıkıyor. Ceylin’in Pazar akşamı yayınlanan bölümün finalindeki halini görenler, 19 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün büyük bir kırılma noktası olacağını da fark etmiştir.

Yargı dizisi için kırılma noktası ortaya çıktı, herkes şoke olacak! 7

Ceylin birisini öldürüyor ve bu kişinin kim olduğu yeni bölümde ortaya çıkacak. Ceylin’in öldürdüğü kişinin Engin olma ihtimali çok yüksek. Bu yönde çeşitli kulis bilgileri yer alıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş da bu kulis bilgilerinden birisini paylaştı ve Ceylin’in öldürdüğü kişinin Engin olacağı iddiasında bulundu.

Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizinin 14. bölümünde Ceylin, artık bambaşka bir noktaya savrulacak. Engin’in ölmesi demek, hikayede bir dönemin kapanması ve bir başkasının başlaması anlamına da geliyor.

Onur Durmaz’ın başarılı Engin performansı daima hatırlanacak ama bu ayrılık ile birlikte Yargı dizisinin nereye savrulacağını da izleyiciler büyük bir heyecanla takip edecek.