Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Barbaroslar dizisi reytinglerde birinciliği artık unuttu!

TRT1’in Barbaroslar dizisi reytinglerde birinciliği artık unuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ilk başladığında geniş bir izleyici grubu tarafından hemen sahiplenildi. Diziye olan ilgi sürüyor, ancak ilk başladığı dönemden bu yana biraz ilgi azalması yaşandığı da bir gerçek.

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine ve çekimlerine yönelik eleştiriler devam ediyor. Dizi kaliteli ve çok yüksek bütçeli bir iş. Ancak izleyicilerde yeterince heyecan oluşturamadığı gerçeği de reytinglerden anlaşılıyor.

İlk başladığında birinciliklerin abonesi olacağına yönelik sinyaller veren ve zirvede yer alan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, son iki haftadır zirveden uzaklaştı.

Dördüncü bölümü yayınlanan dizinin senaryo grubunda bir değişiklik yapıldığı da ortaya çıktı. Yapım ekibinin hikayedeki sorunları görmesi ve erken müdahale etmesi önemli bir ayrıntı oldu.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi deniz ve denizciliği öne çıkartan bir yapım. Ancak dizinin deniz sahneleri en çok eleştiriyi alan bölümler oluyor. Bu sahnelerin çekimlerinin zorluğu ve zamanın kısa olması da yapım ekibinin işini zorlaştırıyor.

Barbaroslar dizisinin dördüncü bölümü tüm kişiler kategorisinde üçüncülük elde etti. AB ve ABC1’de ise ikinci olan dizi, Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinin başarısının sonuçlarını yaşıyor.

Barbaroslar, Camdaki Kız’ı geçebilecek derecede bir heyecan dalgası yaşatamaz ise ilerleyen haftalarda ikincilik ile yetinmek zorunda kalacak.

Ayrıca yeni hikayesi ile öne çıkmaya başlayan ve izleyici sadakatinin de yüksek olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisi de güçlenmeye devam ediyor. Her ne kadar AB kategorisinde ciddi bir izleyici kaybı yaşasa da atv dizisinin tüm kişiler kategorisinde ikinci olması ve birincilik için de şansının bulunduğu gerçeğini atlamamak lazım.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin beşinci yeni bölümü 14 Ekim Perşembe günü saat 20.00’da yayınlanacak. İşte yeni bölümden yeni fragman: