Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in efsane dizisi yeniden ekrana dönüyor!

TRT1’in efsane dizisi yeniden ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler isimli TRT1’in efsane dizisi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor… Son iki sezonda günlük dizi formatında yayınlanan ve saati de erken olduğu için birçok izleyicinin kaçırdığı Seksenler artık, prime-time’da haftalık normal bir dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Birol Güven imzalı Seksenler dizisinin ekrana dönüşü yine hayranlarını mutlu edecek. Dizinin yeni sezon çekimleri devam ediyor… Hikayeye yeni isimler de dahil oldu… 62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin’in ardından ekip büyük üzüntü yaşamıştı. Fehmi karakteri artık dizide olmayacak ama mutlaka anılarla hatırlatılacaktır.

Diziye 4 yıl önce veda eden Çağatay karakterine hayat veren İlker Ayrık da döndü… Ayrık, Belçika’da evlenen Çağatay olarak izleyicileri şaşırtacak. Dizide İlker Ayrık’ın eşi rolünde ise Zeynep Demirel’i izleyeceğiz. İkilinin enerjisi ve uyumları da merakla beklenecek. “2009 Miss Belçika güzeli” olan Zeynep Demirel, Seksenler ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi “Amelie” olarak katılıyor.

TRT1'in efsane dizisi yeniden ekrana dönüyor! 8

Mucize Doktor dizisiyle geniş kitleler tarafından çok sevilen Adil bey karakterini canlandıran usta oyuncu Reha Özcan da Seksenler dizisinin bir başka bomba transferi oldu.

TRT1'in efsane dizisi yeniden ekrana dönüyor! 9

İzleyicinin birçok sinema ve televizyon projesiyle yakından tanıdığı Reha Özcan da Seksenler kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil oluyor.

Seksenler dizisinin haftalık dizi formatında 24 Haziran Perşembe akşamı başlayacağı da fragmanlarla netleşti.