Ana sayfa Sosyal Medya Arıza’nın finalinden sonra Tolga Sarıtaş sempatisiyle ortaya çıktı!

Arıza’nın finalinden sonra Tolga Sarıtaş sempatisiyle ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolga Sarıtaş’tan hayranlarını mest eden poz! Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, geride bıraktığımız sezon Arıza isimli dizide canlandırdığı Ali Rıza karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Oyuncu son derece başarılı bir performans ortaya koydu ve partneri Ayça Ayşin Turan ile de çok iyi bir ikili oldu.

Arıza dizisinin Teşkilat’ın gelişi ile birlikte finale gitmesi hayranlarını çok üzdü. Ayça Ayşin Turan, yaz ekranında Ada Masalı isimli dizi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Tolga Sarıtaş ise bir süredir ortalarda görünmüyordu.

Oyuncunun yeni bir dizide yer almasını bekleyen hayranlar, biraz daha beklemek durumunda. Sarıtaş, tatilde ortaya çıktı. Ünlü oyuncu yayınladığı plaj pozu ile hayranlarına dinlenmeye devam ettiğini gösterdi.

Tolga Sarıtaş’ın plaj pozu hayranlarını mutlu etti ve gülümseyen yüzüyle de her şeyin yolunda gittiği anlaşıldı… Sarıtaş’ın yeni projesi de ortaya çıkmıştı. Oyuncu Netflix’te yayınlanacak olan Yolun Açık Olsun isimli sinema filmi için anlaştı.

Arıza'nın finalinden sonra Tolga Sarıtaş sempatisiyle ortaya çıktı! 7

Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğuna oturduğu filmdeki bir diğer ünlü isim ise Engin Akyürek oldu…

Sarıtaş – Akyürek ikilisinin böyle önemli bir yönetmenin projesinde buluşması da hayranlarını çok mutlu etti. “Netflix’e inşallah güzel bir proje yapacağız” diyen Sarıtaş, ayrıca bir reklam kampanyasının da çekimlerinde yer alacak.