Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Fox TV’den beklenen Kanunsuz Topraklar dizisi kararı!

İşte Fox TV’den beklenen Kanunsuz Topraklar dizisi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kanunsuz Topraklar dizisi ilk 4 bölümü ile izleyici karşısına geçti. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin başrollerinde yer aldığı diziye ilgi artıyor. Ancak reytinglere bakıldığı zaman bu kadar büyük bütçeli bir dizi için henüz tehlikenin geçtiğini söylemek doğru olmayacaktır.

Geçen sezon Masumiyet isimli dizi de Fox TV’de yüksek bütçesi nedeniyle ortalama reytingler almasına rağmen final yapmıştı. Benzer bir durumun Kanunsuz Topraklar için de yaşanma ihtimali tartışılıyor. Çünkü dizinin reyting rekabetinde Sadakatsiz ve Kuruluş Osman ile yarışamadığı ortaya çıktı…

Yüksek bütçeli dizilerin en önemli sorunu belirli bir reytingin üzerine çıkılamaz ise büyük zarar etmesi olarak biliniyor… Kanunsuz Topraklar dizisinin daha çok izleyiciye ulaşması için Fox TV’nin bazı yeni adımlar atması şart. Kanal yönetimi bu noktada dikkat çeken bir karar aldı.

Perşembe akşamları yayında bir dizisi olmayan Fox TV, normalde Evlilik Hakkında Her Şey’in tekrar bölümünü 21 Ekim Perşembe günü saat 20.00’da yayınlayarak daha fazla izleyiciye ulaşmayı hedefledi. Ancak bu planda bir değişiklik yapıldı.

Yeni alınan karara göre 21 Ekim yani bu akşam Kanunsuz Topraklar isimli dizinin dördüncü bölümü izleyicilerle buluşacak.

Dizinin reytinglerde biraz kıpırdandığı ama henüz beklenilen noktada olmadığı bir ortamda Fox TV’nin aldığı bu karar çok dikkat çekici.

Kanal yönetimi hem Evlilik Hakkında Her Şey’in bir miktar düşüş yaşaması sorununu düşünüyor hem de Kanunsuz Topraklar’ın yeterince yükselememesi sorunu için ne yapacağı tartışıyor.

İşte perşembe akşamları da boş olduğu için daha fazla izleyiciye ulaşmak için tekrar yayınlar yapılması büyük önem taşıyor. Fox TV, bugün yaptığı değişiklik ile Evlilik Hakkında Her Şey yerine Kanunsuz Topraklar dizisinin tekrar bölümüne yer verecek.

Bu da demek oluyor ki, Fox TV Kanunsuz Topraklar dizisinin gidişatından pek de memnun değil ve durumu düzeltmek için yapabileceği en önemli hamlelerden birisini gerçekleştirdi.

Tabii ki bir başka ihtimal daha var. Eğer perşembe akşamları Kanunsuz Topraklar iyi bir performans sergiler ise gün değişikliği yaşanabilir mi? Uzak bir ihtimal olsa bile akılda tutmakta yarar var.