Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in müthiş dizisinin başrolüne konan Barış Arduç yeni rolü için hazırlıklara başladı!

TRT1’in müthiş dizisinin başrolüne konan Barış Arduç yeni rolü için hazırlıklara başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız sezon TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi büyük bir beğeni kazandı. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan dizinin ilk sezonu o kadar başarılı geçti ki, hayranlar adeta diziye tutuklu kaldı. Büyük Selçuklu devletinde Melikşah döneminin anlatıldığı ilk sezonun ardından ise büyük bir sürpriz ortaya çıktı.

Dizinin tüm oyuncu kadrosu ile yolların ayrıldığı bir tek Mehmet Özgür’ün ikinci sezonda devam edeceği ortaya çıktı. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Sevda Erginci, Hatice Şendil gibi isimlerle büyük bir başarı kazanan Uyanış Büyük Selçuklu da hikaye geriye doğru işleyecek.

Toplam 4 sezon olarak planlanan dizinin 2.sezonunda Sultan Alparslan dönemi işlenecek. Yani Melikşah’ın babası büyük Selçuklu sultanı Alparslan ve onun çevresinde gelişen olayları izlemeye başlayacağız. Mehmet Özgür de Nizamülmülk karakteri ile Alparslan’ın yanında yer almaya devam edecek.

TRT1'in müthiş dizisinin başrolüne konan Barış Arduç yeni rolü için hazırlıklara başladı! 2

Barış Arduç, Sultan Alparslan rolü için anlaşma imzalamıştı. Hayranları da yeni dönemde başrolü elde etmesinden çok memnun kaldı. Barış Arduç, at binme dersleri de almaya başladı.

TRT1'in müthiş dizisinin başrolüne konan Barış Arduç yeni rolü için hazırlıklara başladı! 3

Yapımcı Emre Konuk ile birlikte görüntü veren Barış Arduç, ikinci sezon için daha şimdiden hazırlıklara başladı ve yeni sezonun da çok farklı olacağı yayınlanan fragman ile anlaşıldı…

Barış Arduç hayranları heyecanla yaz arasının geçmesini ve Eylül ayında başlaması beklenen çekimleri bekliyor… Dizinin ikinci sezonunda kadronun nasıl şekilleneceği de henüz netleşmedi. Yeni oyuncular ile yepyeni bir düzen kurulacak.