Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Teşkilat dizisine 3 önemli oyuncu katıldı!

TRT1’in Teşkilat dizisine 3 önemli oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve ilk sezonu çok başarılı geçen Teşkilat dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. 14 bölüm süren ilk sezonda dizi milyonlarca izleyici tarafından takip edildi. Reytinglerde çok iyi sonuçlar alan Teşkilat sürekli yükselen bir dizi olarak dikkat çekti.

İkinci sezon öncesinde önemli bir hazırlık yapıldı. Ankara’da çekimler için yeniden bir araya gelen dizi ekibine 3 yeni isim daha katıldı. Teşkilat dizisinde Hakan Boyav, Gürkan Uygun ve Mustafa Açılan yeni karakterlere hayat verecek.

Hakan Boyav, en son Maraşlı isimli dizide izleyicilerle buluştu. Gürkan Uygun ise, Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide rol aldı. Mustafa Açılan’ın dizi hayranları Bir Zamanlar Çukurova’daki Veli karakteri ile tanıdı. Açılan daha sonra Çocuk, Maria ile Mustafa ve Akıncı dizilerinde izleyicilerin karşısına çıktı.

Teşkilat dizisinin 3 yeni transfer ile Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ankara’da bir araya gelen dizi ekibi, çekimlere başladı.

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Tuncer Salman ve Ezgi Eyüboğlu’nun başrollerde yer alıyor.

TRT1'in Teşkilat dizisine 3 önemli oyuncu katıldı! 7

Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul, sosyal medya üzerinden ilk set pozunu da yayınladı. Ekip, yeni dönemde yine milyonlarca hayranının karşısına aksiyon dolu sahnelerle geri dönecek.