Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinin oyuncularından üst üste ayrılık haberleri geliyor!

Akıncı dizisinin oyuncularından üst üste ayrılık haberleri geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında ilk sezonu yayınlanan Akıncı dizisinde yeni gelişmeler var. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar devam ediyor.

Henüz ikinci sezonun nasıl bir hikaye ile geleceğini kimse net olarak bilmiyor. Ancak yeni dönemde yepyeni bir hikayenin izleyicilerle buluşması bekleniyor. İlk sezonda düşük gelen reytinglerin özellikle de dram yönü güçlendirilerek artırılma çabasını görmüştük. Son bölümlere yansıyan fantastik bir diziden dram yapımına geçişin daha da net bir şekilde sergilenmesi bekleniyor.

Şükrü Özyıldız ikinci sezonu heyecanla beklediğini ve senaryonun nasıl düzenlendiğini kendisinin de bilmediğini söylemişti. Akıncı dizisinden ayrılan isimlere ise her geçen gün yenileri ekleniyor.

Dünya Hali isimli TRT1 dizisine katılan Tolga Tekin, Akıncı dizisinden ayrılmıştı. Ardından Cüneyt karakterine hayat veren Yılmaz Bayraktar’ın da Son Yaz dizisine geçtiği bilgisi geldi…

Akıncı dizisindeki son ayrılık ise Mustafa Açılan oldu. 2018 yılından bu yana setlerde bulunan oyuncu yeni sezonda Teşkilat isimli dizide Çetin karakterine hayat verecek.

Akıncı dizisinin oyuncularından üst üste ayrılık haberleri geliyor! 7

Mustafa Açılan son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Kanıt Ateş Üstünde isimli dizi ile ilk deneyimini yaşayan oyuncu, sonrasında Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Veli karakterini canlandırdı. Çocuk dizisinden sonra Maria ile Mustafa dizisine geçen Mustafa Açılan, en son Akıncı dizisinde rol almıştı.

Akıncı dizisinden üst üste ayrılıklar yaşanırken, yeni isimlerin de kadroya katılacağı gelen bilgiler arasında. Ancak henüz yeni karakterler konusunda bir detay yok.