Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Teşkilat dizisinin ismi değişti! İşte Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın oynadığı dizinin yeni adı…

TRT1’in Teşkilat dizisinin ismi değişti! İşte Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın oynadığı dizinin yeni adı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin yeni ve iddialı dizilerinden birisi olan Teşkilat ile ilgili hazırlıklar uzun süre önce başlamıştı. Dizi ile ilgili yeni haberler geldikçe izleyicide de merak artıyor. Bir süre önce diziye katılan isimler ortaya çıkmıştı. Kod ismi olarak Teşkilat şeklinde anılıyordu dizi. Ancak isim hakkının bir başkasında olması nedeniyle isminin değişmesi de gündemdeydi.

Bir süre önce çekimleri başlayan ve başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ın oynadığı diziden yeni bir haber geldi. Çalışmaları hızla bir şekilde süren ve yayına gelmek için gün sayan dizinin isminin değiştiği öğrenildi.

Çekimleri Ankara’da yapılan dizinin stoklu gideceği ve bir kaç bölümünün önceden çekildiği biliniyor. Kod adı Teşkilat olan dizinin yeni ismini Gazeteci Birsen Altuntaş twitter sayfasından duyurdu.

Buna göre dizinin yeni ismi Ankara oldu… Bu arada dizideki tesadüfi durumlarda dikkatleri çekiyor. Bir süre önce Star TV’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde birlikte oynayan Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, yeni dizide tekrar birlikteler.

TRT1'in Teşkilat dizisinin ismi değişti! İşte Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın oynadığı dizinin yeni adı... 7

Bir başka tesadüf ise Deniz Baysal’ın Savcı Derya rolünü oynadığı Söz’de birlikte rol aldığı ve Erdem Yarbay’ı oynayan Nihat Altınkaya’nın da yine aynı dizide rol alması oldu.

Mart ayında yayınlanması beklenen dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta ve Atılay Uluışık da rol alıyor.

Deniz Baysal’ın yeni diziyle ilgili olarak Milliyet gazetesindeki röportajında şu ifadeleri kullanmıştı:

“TRT 1’de yayına girecek dizi için çekimlerimiz Ankara’da devam ediyor. Türkiye’nin başardığı birbirinden önemli gizli operasyonlarda, kararlılığı ve zekasıyla ön plana çıkan, ayakları yere sağlam basan gizemli bir karakteri canlandırıyorum. Damara basmayı seven, sonuna kadar giden bir kadın.”