Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova setinde çok sıkı korona önlemleri alındı!

Bir Zamanlar Çukurova setinde çok sıkı korona önlemleri alındı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, Adana’da çekiliyor. Dizi için ailelerinden uzakta olan tüm oyuncular ve ekibin, özellikle Covid 19 salgını sürecinde nasıl bir tedbir alınarak çekimlerde yer aldıkları merak konusu. Dizi setindeki önlemlerle birlikte, tüm ekip ve oyuncuların konakladıkları otellerdeki durum ve çalışılan mekanlarla ilgili olarak sıkı tedbirlerin alındığı öğrenildi.

Covid 19 salgını nedeniyle Mart ayında yaşanan pandemi sürecinden sonra pek çok diziye ara verilmişti. Sokağa çıkma yasakları nedeniyle çekimler yapılamazken, Mayıs ayında biraz daha gevşetilen yasaklarla birlikte sezon finalleri çekilen bazı diziler oldu. Ancak yine de tüm sektör uzunca bir süre durmak durumunda kaldı.

Yaz sezonunda yavaş yavaş çekimler başlarken, hemen her setten koronavirüs geçiren oyuncu ya da çalışanlarla ilgili haberler gelmeye başladı. Yeni sezon başında ise tüm dizilerin çalışmaları hummalı bir şekilde yapılmaya başlanmıştı.

Dizi ve sinema setlerinde yoğun önlemler alınmasına karşın yine de korona vakalarına rastlanmaya devam ediliyor. Fakat tedbirler elden bırakılmıyor.

Adana’da çekimleri süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde de yoğun bir önlem alındığını dizide Gülten’i oynayan Selin Genç de tv100 kameralarına anlattı. Oyuncu, bu süreçte alınan tedbirlerle ilgili detaylarla detaylı bilgiler verdi.

Bir Zamanlar Çukurova setinde çok sıkı korona önlemleri alındı! 7

“Setimiz çok özenle aldı tedbirleri, işimizin devam etmesi açısından. Her oyuncunun ayrı karavanı olması gibi” diyen Selin Genç, tüm oyunculara ayrı saç-makyaj-kostüm malzemeleri kullanıldığını ve buna özen gösterildiğini anlattı.

Ayrıca çekim yapılacak her mekanın set başlamadan önce dezenfekte edildiğini de ekleyen oyuncu, kaldıkları otellerde de konaklamaların sorunsuz olduğunu ve iyi otellerde kaldıklarını belirtti.

Sette her zaman ambulansın da beklediğini, iki ayrı ekip olarak çalışılan dizide, her iki sette de ayrı iki ambulans bulunduğunu söyledi.

Selin Genç’in röportajının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…