Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ve Murat Boz artık sette! Another Self çekimi resmen başladı!

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz artık sette! Another Self çekimi resmen başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – En son Sefirin Kızı dizisinde mavi karakteriyle izlediğimiz, onun dışında uzun süredir ekranlardan uzak olan Tuba Büyüküstün’ün setlere geri döneceği sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük heyecan yaratmıştı malumunuz. Tuba Büyüküstün’ün Murat Boz’la birlikte başrolü paylaşacağı ve Netflix için çekilen Another Self dizisinin çekimi resmen başladı.

Çekimlerin başladığını yapımcı şirket OGM Productions paylaştğı klaket fotoğrafıyla duyurdu. Burcu Alptekin yönetmenliğindeki dizinin çekimlerinin başladığı “Klaketimiz yeni bir macera için havada. Another Self çekimlerimiz başladı!” cümlesiyle resmen açıklandı.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz artık sette! Another Self çekimi resmen başladı! 8

Yorumlarda izleyiciler heyecanını dile getirirken setten fotoğrafların yanı sıra diğer oyuncuların isimlerinin de açıklanmasını istedi ve tüm ekibe şans diledi.

Sette çekimlerin başladığını aslında birkaç gün önce Murat Boz kendi sosyal medyasından yaptığı fotoğraf paylaşımıyla duyurmuştu. OGM Pictures’ın yaptığı paylaşımla resmi açıklama yapılmış oldu.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz artık sette! Another Self çekimi resmen başladı! 9

Another Self’in konusu şöyle:

Okul arkadaşı olan ve yakın dost olarak halen görüşen üç kadından birisi, ağır bir hastalığa yakalanır. Yaşanan bu üzücü durum sonrası üç kadının hayatında büyük değişiklikler meydana gelir.

Another Self’in önümüzdeki yıl Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Bu arada Another Self, Murat Boz için çok büyük bir deneyim olacak. İlk kez böylesine büyük bir yapımın başrolünde yer alan Boz, hayatının en heyecanlı dönemini yaşıyor.