Ana sayfa Sosyal Medya Kanser tedavisi gören Canan Ergüder’den yeni paylaşım! Artık peruk yerine bandana var!

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder’den yeni paylaşım! Artık peruk yerine bandana var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların en yetekenli oyuncularından Canan Ergüder’in, Menajerimi Ara dizisinde rol aldığı sırada meme kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Ergüder, kısa süre sonra sosyal medyada kendi hesabından yaptığı paylaşımda hastalığını doğrulamıştı.

Yetenekli oyuncu hastalığını öğrenir öğrenmez tedavi için diziden ayrıldı. Yapımcı firma Ay Yapım da karakteri diziden çıkarmak yerine, hikaye gereği Amerika’ya gönderdi. Böylece, Canan Ergüder’in sağlık durumuna göre yeniden diziye dönmesi için de kapı açık bırakıldı.

Canan Ergüder o günden bu yana tedavisine devam ediyor. Ara ara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ne kadar iyi olduğunu göstererek hayranlanırın yüreğine su serpiyor.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'den yeni paylaşım! Artık peruk yerine bandana var! 8

Oyuncu yaklaşık bir ay önce annesiyle birlikte fotoğrafını paylaşmış “5. kemo bitti. Her şey yolunda. Arayan soran, mesaj atan, dua eden herkese sevgiler” diye yazmıştı. Canan Ergüder saçları döküldüğü için peruk takmaya başlamıştı.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'den yeni paylaşım! Artık peruk yerine bandana var! 9

Ergüder son olarak bandanayla bir fotoğrafını paylaştı. Peruk yerine bandana takmayı tercih eden oyuncu “Artık biraz da böyle” diye yazdı.

Canan Ergüder’in fotoğrafına Demet Evgar, Zerrin Tekindor, Burcu Biricik, Ece Dizdar, Özge Borak gibi pek çok ünlü sanatçı yorum yaptı.