Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün paylaşımı Serenay Sarıkaya’nın ilişkisiyle ilgili şaşırtıcı iddiaları gündeme getirdi!..

Tuba Büyüküstün’ün paylaşımı Serenay Sarıkaya’nın ilişkisiyle ilgili şaşırtıcı iddiaları gündeme getirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün sosyal medya paylaşımı magazin basınında gündem oldu. Oyuncu önceki gün günlüğünden kesitler paylaştı. Tuba Büyüküstün’ün instagram hesabında 27 Ocak 2019 tarihli bir yazıyı yayınlaması kafaları karıştırdı.

Tuba Büyüküstün, 27 Ocak 2019 tarihinde işletmeci Umut Evirgen ile beraberdi. Ünlü oyuncunun ayrılığın ardından bu paylaşımı yapması “Eski aşka gönderme!” olarak yorumlandı. Ünlü işletmeci, şimdilerde oyuncu Serenay Sarıkaya’yla aşk yaşıyor.

Hürriyet Gazetesi yazarı Savaş Özbey köşe yazsısında bu konuya değinerek, “Bir insan eski sevgilisiyle ilgili günlüğüne yazdığı özel şeyleri niye sonradan paylaşır? Birinci neden, eski aşkın depreşmiştir. Bir başka neden, sırf karşı tarafın ilişkisine çomak sokmak için olabilir. Tuba Büyüküstün’ün yaptığı, bu birkaç ihtimalden biri” dedi.

Savaş Özbey yazısında Tuba Büyüküstün  ile ilgili şu ifadeleri kullandı; “Paylaştığı sayfa 3 yıl öncesine, 27 Ocak 2019’a ait. O sırada Umut Evirgen’le birlikte. Yani vaktiyle Umut’a yazılmış bu sözler. Sayfada şöyle notlar var:
“Sevgilim, nasıl özlemişim oranda buranda olmayı. Kokunun burnuma dolmasını nasıl özlemişim…”

Günlük zaten özel bir şey. Niye paylaşırsın, neden açıklarsın, o ayrı mevzu. Ama aradan yıllar geçmiş, şimdi durduk yere bunu paylaşmanın başka bir anlamı olmalı. Çok fazla olasılık da yok aslında.

Tuba Büyüküstün'ün paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın ilişkisiyle ilgili şaşırtıcı iddiaları gündeme getirdi!.. 7

İlki; eski aşkın depreşmiştir. O günler hatırına düşmüştür, açıp günlüğünü, o zamanki duygularını, hissettiklerini tazelemek istersin… Fakat bu da paylaşmayı gerektirmez.

İkincisi; yine eski aşkın depreşmiştir. Bunu da karşı tarafa belli etmek istersin. Doğrudan “Seni özledim” diyemezsin de eski yazdığın bir şeyi mesaj olarak kullanırsın: “Kokunu özlemişim…”

Fakat bunda da karşı tarafın ilişki durumu önemli. Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya ile beraber. Bir ilişkisi olan insana uluorta “Oranda buranda olmayı özlemişim” diye gönderme falan yapılmaz.

Üçüncüsü; yine eski aşkın depreşmiştir. Ama öyle depreşmiştir ki kendine hakim olamıyorsundur, gemileri yakıp kafa göz dalıyorsundur… Diğer şıklar içinde bana yine de “en masumu” bu gibi geliyor. Dördüncüsü; eski aşkın maşkın depreşmemiştir. Sırf kötülük olsun diye, karşı tarafta kriz çıkacağını bile bile çomak sokup suyu bulandırmak istersin…”