Ana sayfa Dizi Haberleri Tüm dizilerine final yaptıran Show TV yeni sezonu yeni diziyle açıyor!

Tüm dizilerine final yaptıran Show TV yeni sezonu yeni diziyle açıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayı ile birlikte 2021-2022 sezonu başladı… Kanallar yeni dizilerini bir bir yayına sokmaya başlıyor… Show TV’de de dört önemli dizi bulunuyor…

Aziz, Üç kuruş, Yalancı ve İçimizden Biri isimli dizileri hazırlayan Show TV, geçen sezon itibari ile tüm dizilerine final yaptırdı. Yaz döneminde yayınlanan Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizileri de sadece 8’er bölüm sürdü. Show TV’nin elinde hiçbir dizi kalmadı…

Yeni sezona yeni dizilerle birlikte yepyeni bir dönem havasında giren Show TV, ilk bombasını patlatıyor… İçimizden Biri isimli yeni dizi 12 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi büyük bir merakla bekleniyor.

Süreç Film imzalı olan dizinin performansını belirleyecek olan etkenlerden birisi Teşkilat diğeri ise Fox TV ekranında başlayacak olan Uzak Şehrin Masalı dizisi olacak.

Tüm dizilerine final yaptıran Show TV yeni sezonu yeni diziyle açıyor! 7

Çekimlerine Marmaris’te devam edilmekte olan İçimizden Biri, henüz Teşkilat olmadığı için bu hafta Uzak Şehrin Masalı ile reyting mücadelesi içine girecek.

İrlandalı Adam ile Türk kızı Havva’nın zorlu aşk hikayesi olarak öne çıkan dizinin reytingleri kanal için büyük önem taşıyor. Yeni sezon için yeni dizilerle yeni bir başlangıç yapmak isteyen Show TV, bakalım beklediği yüksek reytinglere ulaşabilecek mi?

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. İşte İçimizden Biri dizisinin ilk bölüm fragmanı:

Ayrı dünyaların insanları olan Adam (Bora Akkaş) ile Havva’nın (Özge Yağız) romantik ve macera dolu aşk hikayesini anlatan İçimizden Biri seyirciyi sımsıcak bir dünyanın içine çekmeye hazırlanıyor.